banner101

Vodafone Arena, Beşiktaş ruhuyla yükseliyor

Beşiktaş’ın yapımı devam eden Vodafone Arena Stadı için ilk reklam filmi çekildi.

Vodafone Arena, Beşiktaş ruhuyla yükseliyor

Beşiktaş Kulübü ile Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına imza atan Vodafone Türkiye, yapımı devam eden Vodafone Arena’nın ilk reklam filmini hazırladı. 'Yuvaya Ruh Katmaya Geldik' temasıyla çekilen filmde, Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic’in yanı sıra siyah-beyazlı futbolcular Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup ve Necip Uysal da rol alıyor.

Reklam filmi, futbol antrenmanından dönen çocukların oynamakta oldukları topu Vodafone Arena inşaatına kaçırmalarıyla başlıyor ve ilerleyen dakikalarda Beşiktaşlı futbolcuların kullandıkları anlaşılan iş makinelerinin heyecanlı futbol maçına sahne oluyor. Elindeki kaskları çocuklara uzatan Bilic’in "Yuvaya Ruh Katmaya Geldik” sözleri ile biten film, Vodafone teknolojisi ile Beşiktaş ruhunu bir araya getiren Vodafone Arena’nın aslında bir 'gönül ortaklığı' olduğuna vurgu yapıyor.

ÇİFTÇİ: “PROJE TÜM BEŞİKTAŞ CAMİASI TARAFINDAN SAHİPLENİLMİŞ DURUMDA”
Vodafone Türkiye Marka ve Pazarlama Stratejisi Direktörü Bilge Çiftçi, Vodafone Arena’nın sadece Vodafone ve Beşiktaş için değil, İstanbul ve tüm Türkiye için önemli bir proje olduğunu belirterek, “Bu proje, bir iş ortaklığının da ötesinde bir gönül ortaklığı. Çünkü bu inşaatı gerçek bir stat yapacak olan taraftarları ve efsanevi Beşiktaş’ın taraftar ruhu. Daha şimdiden proje tüm Beşiktaş camiası tarafından sahiplenilmiş durumda. Sadece Vodafone Arena’nın logosunu seçmek için 125 binden fazla Beşiktaş taraftarı 3 hafta gibi kısa bir sürede oy kullandı; 20 bin Beşiktaş taraftarı stadyumun toprağına gömülmek üzere inanılmaz mesajlar iletti. Dünyaya örnek olacak bu büyük projeye yaraşır bir reklam filmi çekerek, duyduğumuz heyecanı ve gururu tüm Türkiye ile paylaşmak istedik” dedi.

KUTLU: “ORTAK AMACIMIZ EN KISA SÜREDE STADIMIZI BİTİRMEK”
Beşiktaş Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Umut Kutlu ise eski stadı efsanevi yapan şanlı tarihinden esinlenerek Vodafone Arena’yı inşa ettiklerini vurgulayarak, “Vodafone Arena da bu anlamda Beşiktaş camiasıyla ve stadın temelinin atıldığı ilk günden beri taraftarıyla büyüyen bir proje. Beşiktaşlı olma ruhunu yaşatan, hem teknolojik donanımı hem de konumu itibariyle fark oluşturan stadımızın tamamlanma heyecanı günden güne artıyor. Bu yolda bizimle birlikte yürüyen Vodafone'la ortak amacımız, en kısa sürede stadımızı bitirmek ve tüm Beşiktaşlılarla buluşturmak. Vodafone Arena için hazırlanan bu reklam filmi de gönül ortaklığımızın bir sembolü oldu. Reklam filminde yer alan değerli hocamız Slaven Bilic, futbolcularımız Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup ve Necip Uysal'a da vermiş oldukları destekten ötürü çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HEM SPOR HEM YAŞAM ALANI OLACAK
Vodafone Türkiye ile Beşiktaş Kulübü arasında 20 Ağustos 2013’te imzalanan 15 yıllık sponsorluk anlaşmasıyla Vodafone Arena adını alacak kompleks, İstanbul’un futbol, müzik, kültür-sanat, moda, eğlence ve diğer spor etkinliklerine ev sahipliği yapacak, Türkiye’nin ilk akıllı stadyumu olacak. İnönü’nün güçlü tarihi mirasını, asil ruhunu ve Vodafone’un teknolojik gücünü arkasına alan Vodafone Arena, Avrupa ve Amerika'nın birçok yeni stadyumunda hayata geçirilen zengin içerikli dijital ekran çözümleri ile geniş bant mobil ve Wi-Fi ağıyla donatılacak.

Stadın farklı noktalarına yerleştirilecek HD monitörler ve interaktif ekranlarda, taraftar röportajları, istatistikler, promosyonlar ve o an oynanan diğer müsabaka sonuçları, eş zamanlı olarak yayınlanacak. Ayrıca, yüksek hızlı mobil ve Wi-Fi internet bağlantısı sayesinde akıllı telefonlarla maça ilişkin bilgilere istenildiği anda ulaşılabilecek. Kompleks, aynı zamanda eğlence merkezi, konser arenası, yaşam alanı ve moda merkezi olarak da kullanılacak. Beşiktaş Müzesi ve Kartal Yuvası stattaki yerlerini yenileyerek korurken, en son mobil teknolojilerin sunulacağı Vodafone Cep Merkezi de taraftar ve ziyaretçilere benzersiz bir teknoloji deneyimi yaşatacak.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2014, 16:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0