banner101

Vardiyası Biten Fabrika İşçileri Kazada Ölümden Döndü: 8 Yaralı

Kocaeli’nin Başiskele ilçesi Seymen mevkiinde meydana gelen trafik kazasında fabrikada vardiyaları biten işçileri taşıyan iki servis birbirine girerken, araçlarda bulunan 8 kişi yaralandı.Kaza gece 01.00 sıralarında Başiskele Seymen’de meydana...

Vardiyası Biten Fabrika İşçileri Kazada Ölümden Döndü: 8 Yaralı
Kocaeli’nin Başiskele ilçesi Seymen mevkiinde meydana gelen trafik kazasında fabrikada vardiyaları biten işçileri taşıyan iki servis birbirine girerken, araçlarda bulunan 8 kişi yaralandı.
Kaza gece 01.00 sıralarında Başiskele Seymen’de meydana geldi. Edinilen bilgi ve kazaya karışan araçlardan birinin sürücüsünün iddiasına göre Gölcük’te bir fabrikanın vardiyaları biten işçilerini alan 41 P 2607 ve 54 BC 285 plakalı servisler İzmit’e doğru yola çıktılar. Başiskele Seymen mevkiine geldiklerine önlerinde seyreden 07 GFY 75 plakalı TIR’ın aniden şerit değiştirmesi sonucunda TIR ile orta refüjdeki beton bariyerler arasına sıkışan servis otobüsleri birbirine vurarak durabildiler.
Kaza sonrasında iki serviste de bulunan işçilerden 8’i çeşitli yerlerinden aldıkları darberler ile yaralanırken, kazadan yara almadan kurtulan diğer işçiler durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdiler.
Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri yolda güvenlik önlemleri alırken yaralılar ise olay yerine gelen 112 ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Kocaeli Devlet, Seka Devlet ile Umuttepe Eğitim ve Araştırma hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındılar.
Kaz nedeniyle trafiğe kapanan yolda uzun araç kuyrukları oluşurken, kazaya karışan araçların yoldan kaldırılması sonrasında trafik kontrollü olarak yeniden verilmeye başlandı.Kazada yaralananlarının durumlarının iyi olduğu öğrenilirken polis ekipleri kaza hakkında inceleme başlattılar.
Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2016, 09:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0