banner101

Üniversitelilerin bomba şakası karakolda sonlandı

Aydın’ın Nazilli ilçesi İsabeyli Mahallesinde bulunan özel bir yurtta kalan iki üniversite öğrencisinin, arkadaşlarına hazırladıkları bomba şakası paniğe neden oldu.

Üniversitelilerin bomba şakası karakolda sonlandı
 Olay yerine çağrılan jandarma kısa sürede gerçeği ortaya çıkardı. Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde Nazilli'ye bağlı İsabeyli mahallesinde meydana geldi. Adnan Menderes Üniversitesi’nde okuyan A.K ile V.K, aynı yurtta kaldıkları ismi öğrenilemeyen arkadaşlarına bir şaka yapmak istedi. Bunun için araştırma başlatan iki kafadar, internetten öğrendikleri, tuz ruhuyla bomba sesi çıkartan düzeneği kimse görmeden yapmaya başladı. Ancak durumu fark eden yurt görevlisi bomba şüphesiyle Jandarmaya ihbarda bulundu. Bunun üzerine, söz konusu erkek öğrenci yurduna gelen ekipler, kısa süren incelemenin ardından, plastik bir şişeye doldurulmuş su ve tuz ruhu karışımını buldu. Öldürücü etkisinin olmadığı öğrenilen ve çalkalandıktan sonra bomba sesi çıkararak patladığı belirtilen düzeneğinin yapılışının internetten öğrenildiğini belirten uzmanlar, böylesi şakaların ciddi sonuçlar doğurabileceği yönünde de uyarıda bulundu.

Öte yandan, korkutan ‘bomba’ şakasıyla ilgili ifadeleri alınan üniversite öğrencileri A.K ile V.K, amaçlarının arkadaşlarına sadece şaka yapmak olduğunu, olayın bu noktaya gelmesinden ötürü de üzüntülerini ifade etti. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2016, 14:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0