banner102

Uludağ'da özlenen tablo

Türkiye'nin önde gelen kayak merkezlerinden Uludağ'da beklenen manzara yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

Uludağ'da özlenen tablo
 Türkiye'nin önde gelen kayak merkezlerinden Uludağ'da beklenen manzara yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Başlayan kar yağışı işletmecilerin yüzünü güldürürken, lapa lapa kar yağışını gören vatandaşların ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Kış turizminin gözde merkezlerinden Uludağ'da beklenen kar yağışı akşam saatlerinde başladı. Oteller Bölgesi'nde her yer beyaza bürünürken, kar kalınlığı 5 santimetreyi aştı. Meteoroloji'nin günler öncesinden uyarısını yaptığı kar yağışı akşam üzeri yağmaya başlarken, gece de devam etmesi bekleniyor. Kar kalınlığının sabah saatlerinde 50 santimetreyi bulması hedeflenirken, Hava sıcaklığı da eksi 5 dereceye kadar düşeceği kar yağışının 2 gün sereceği bildirildi. Vatandaşlar karın tadını doyasıya çıkarırken, yetkililer vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. 

Otellerin yıl başı için rezervasyon almaya devam ederken, Bir çok otel ise haftalar öncesinden yüzde 100 doluluk oranına ulaştı. Karın yağmasıyla telesiyejler akın eden vatandaşlar, karın tadını doyasıya çıkardı. 

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2014, 19:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0