banner102

TSE Asansör Gözetim ve Muayene Uzmanlığı Eğitimi tamamlandı

Türk Standartları Enstitüsü(TSE) Bursa İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen Asansör Gözetim ve Muayene Uzmanlığı Eğitimi tamamlandı.

TSE Asansör Gözetim ve Muayene Uzmanlığı Eğitimi tamamlandı

Üniversitelerin Elektrik, Elektronik, Elektrik-Elektronik, Mekatronik ve Makine Mühendisliği bölümlerinin lisans programlarından mezun olma ön şartının arandığı eğitim, TSE müşavirlerinden Lütfi Öksüz tarafından verildi.

TSE Bursa İl Koordinatörü Mustafa Karaman, Asansör Bakım ve İşletme Yönetmeliği uyarınca asansörlerin yılda bir kez A Tipi muayene kuruluşları tarafından muayenesinin yapılması gerektiğini hatırlattı.

Gözetim ve muayene hizmetlerinin bir alanı olan asansör alanında da vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak ve kaliteyi denetlemek amacında olduklarını ifade eden Karaman, “Kullanıcıların asansörler konusunda yapacakları harcamaları can ve mal güvenlikleri noktasında değerlendirmeleri gerekiyor. TSE, teknik eleman, alt yapı ve bilgi birikimiyle her alanda güven veriyor. Güven için TSE’nin, huzur için kalitenin gerekliliğine inanıyoruz” dedi.

TSE halen, İnegöl, Osmangazi, Gemlik, Gürsu ve birçok ilçede ilgili belediyelerle yaptığı işbirliği protokolleri gereğince, asansörlerin yıllık bakım ve kontrollerini gerçekleştiriyor. 

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2013, 13:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0