banner102

Teröristler yakmaya devam ediyor. İşte bir günlük bilanço

Genelkurmay Başkanlığı, PKK’lı teröristlerin bir günde 6 aracı, 2 kamyonu, 2 TIR’ı ve 4 konteyneri yaktığını bildirdi.

Teröristler yakmaya devam ediyor. İşte bir günlük bilanço
 Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Bölücü Terör Örgütü mensubu 8-10 kişilik bir terörist grubu tarafından, Tunceli Merkez İlçe Samanlı Köyünde, 50-60 araç durdurulmak suretiyle Tunceli-Pülümür kara yolu kesildiği, iki TIR, bir kamyonun yakıldığı ve el yapımı patlayıcı patlatmak suretiyle kara yoluna maddi hasar verildiğini bildirdi.

“ŞANTİYEDE BULUNAN İŞ MAKİNESİ VE ARAÇLAR YAKILDI”

Bölücü Terör Örgütü mensubu bir grup terörist tarafından, Bitlis Güroymak ilçesi Kaleli Köyünde, Güroymak Sulama Göleti şantiyesinde bulunan, dört adet konteyner, bir adet iş makinesi, bir adet kamyonet yakıldı.

Öte yandan, Bölücü Terör Örgütü mensubu bir grup terörist tarafından, Kars’ın Kağızman ilçesi Demirkapı mevkiinde, Erzurum-Kağızman-Iğdır kara yolu trafiğe kapatıldığı ve dört araç yakıldığı, Ağrı’nın Diyadin ilçesi Dedekulak Köyünden, Van’ın Çaldıran ilçesi Yaşkütük Köyü istikametine, şahsi otomobiliyle seyahat eden iki şahsa ait araçlar yakıldığı bildirildi.

“İKİ TERÖRİST TESLİM OLDU”

Bölücü Terör Örgütü mensubu bir terörist, Şanlıurfa Ceylanpınar’da, başka bir teröristin ise Şanlıurfa Hilvan’da silahsız ve teçhizatsız olarak teslim olduğu kaydedildi.

“ROKET ATAR VE UZUN NAMLULU SİLAHLARLA SALDIRDI”

Bölücü Terör Örgütü mensubu bir grup terörist tarafından, Şırnak’ın Uludere ilçesi Dağdibi Jandarma Karakol Komutanlığına, roketli ve uzun namlulu silahlarla saldırıda bulunuldu. Saldırıya, askerler tarafından anında karşılık verildiği ve herhangi bir zayiatın meydana gelmediği ifade edildi.

Öte yandan, Bölücü Terör Örgütü mensubu bir grup terörist tarafından, Mardin’in Artuklu ilçesi Akbağ Mahallesinde, elektrik dağıtım trafosuna, önce roket atar ile iki atım, sonra uzun namlulu silahlarla 50-60 atım atılmak suretiyle silahlı saldırırda bulunduğu kaydedildi.

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2015, 14:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0