Teraryum Nasıl Sulanır?

Evlerimizde veya ofislerimizde hatta yaşadığımız her alan da kolayca bakabileceğimiz teraryumlar, bakımının kolay olmasının yanı sora istenilen tarza özel olarak hazırlanabilirler.

Teraryum Nasıl Sulanır?
banner98

Teraryumların bakımı, budaması ve sulaması gibi her şeyi dört mevsim olarak yapılabilir. Yaz aylarında yakıcı güneş ışığı yerine aydınlık ortamlarda tutulması gereken nadir bitkilerdir. Kış aylarında ise soğukta bırakmak yerine oda sıcaklığında tutmanız gerekmektedir. Eğer ihtiyaç haline gelirse teraryumların saksı veya camları değiştirilebilir. Teraryumları klime rüzgarından veya normal rüzgarlardan korumak gerekmektedir. Bu vesile ile uzun süre yaşayabilirler. Siz de tüm teraryum ürünlerine adresinden ulaşabilir ve göz atabilirsiniz.

Teraryum Nasıl Sulanır?

ürünlerinin sulanması ortamın sıcaklığına bağlı olarak genelde bir hafta ila on günde bir sulaması yapılmalıdır. Teraryumun sulama işlemi bitkinin boyuna göre çay bardağı veya su bardağı ile yapılabilir. Eğer teraryum içerisinde yer alan bitki sukulent ise bunun sulaması sprey yardımı ile yapılmaktadır. Teraryumu sularken dikkat etmeniz en önemli nokta ise suyun bitkiye gelmemesi, toprağa gelmesidir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0