Survivor hayatını değiştirdi

Antalya’nın Demre ilçesinde yaşayan 60 yaşındaki Salih İygi, iki yıl önce izlediği Survivor yarışmasından sonra hayatı değişti.

Survivor hayatını değiştirdi
banner98
 2012 Hollanda televizyon kanalının Demre İlçesinin Karaemlik Deresi bölgesinde düzenlediği Survivor Netherlands / Turkey yarışmasını izleyen Salih İygi, izlediği yarışmadan etkilenerek yaşamını değiştirme kararı aldı. İygi, yarışma sonrasında bölgede kalan kamp malzemelerinden kendine ev yaparak tek başına survivor hayatı yaşıyor.

Geçimini balık tutarak sürdüren İygi, elektriğe ihtiyaç duymuyor, suyu kuyularda birikmiş yağmur suyundan elde ediyor. Çamaşırlarını yaşadığı bölgenin yakınında bulunan bir derede yıkayan İygi'yi gören vatandaşlar, yaşamı boyunca başarılı olması dileğinde bulunuyor. İki yıl önce Hollanda Survivor Yarışması'nın Demre'de düzenlediği yarışmadan çok etkilendiğini belirten İygi, yarışmacıların yaşantılarının çok hoşuna gittiğini belirterek Survivor yaşamına karar verdiğini söyledi. İygi, Survivor yarışmasından sonra kalan malzemelerle kendine baraka yaparak, iki yıldır yaz kış burada kaldığını belirtti.

"DOĞAYI ÇOK SEVİYORUM"
Verdiği bu önemli kararda doğa ve çevreyi çok sevdiğinin etkili olduğunu anlatan İygi, "Doğayı çok seviyorum. Ağaçları, kumsalı, denizi, sahili çok seviyorum. Burası doğal ve oldukça çok güzel bir yer. Çevremi temiz tutmaya çalışıyorum. Plajı temizliyorum" dedi.

Yaşadığı alanda elektriğin olmadığına dikkat çeken İygi, tek başına yaşadığı yaşamıyla ilgili şunları söyledi:
"Burada elektrik yok. Lazım olursa pilli araç kullanıyorum. Gerek duymuyorum zaten. Kuyularda bulunan yağmur suyunu alıyorum. Sadece kedim var. Başka arkadaşım yok. Bu şekilde geçinip gidiyoruz."  

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2014, 10:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0