banner101

Su tahliyesi yapan işçiye saldırı

Bayrampaşa Forum İstanbul önünde yer alan alt geçitte 2 minibüs su altında kaldı. Su tahliyesi yapan ekiplere bir vatandaş tepki göstererek saldırdı.

 Su tahliyesi yapan işçiye saldırı
 Bayrampaşa Forum İstanbul önünde yer alan alt geçitte yaklaşık bir metre yüksekliğindeki su birikintisinde kalan otobüsün içerisindeki 15 yolcu da araçta mahsur kaldı. Yolcular, çevredeki vatandaşlarında yardımıyla kısa sürede tahliye edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, deniz botuyla olay yerine ulaşarak su tahliyesi başlattı ve ardından otobüsün kurtarılması içinde çalışma başlattı. Su tahliyesi yapan ekiplere bir vatandaş tepki göstererek saldırdı. Su içinde görevini yapmaya çalışan işçiye vatandaşın tekme ve tokatla saldırdığı görülürken çevredekiler bu durumu film izler gibi seyretti. Sudan çıkarak saldırgandan kaçmaya çalışan işçinin yüzü kanlar içinde kalırken duyarlı vatandaşların araya girmesiyle gerginlik sona erdi. 

SU İÇİNDE MAHSUR KALAN BAYAN TAHLİYE SIRASINDA SUYA DÜŞTÜ 

Bir minibüs sürücüsünün sular altında kalan alt geçitten geçmeye çalışması ve minibüsün sular içinde kalması kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi. Su içinde kalan minibüsü kurtarmak için itfaiye ekipleri çalışma başlattı. İtfaiye ekipleri minibüs içerisinde kalan iki kişiyi tahliye ettiği sırada talihsiz bir olay yaşandı. İtfaiye ekiplerinin minibüs içerisinde bulunan bayanı bota aldığı sırada bayan itfaiye erinin ellerinden kayarak suya düştü. Bayanın suya düşmesi kameralar tarafından an be an kaydedildi. İtfaiye eriyle suya düşen bayanı bot içinde bulunan diğer itfaiye ekipleri dışarı çıkardı. Sudan çıkarılan bayanın ıslandığı görüldü. Su içerisinde kalan minibüs bir başka aracın yardımıyla çıkarıldı. 

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2014, 10:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0