banner102

Sp’li Emiroğlu: “parlamentoya Gireceğiz“

Saadet Partisi Genel Merkez Yöneticisi ve Kahramanmaraş İl Müfettişi Ali Emiroğlu, 2015 yılında yapılacak genel seçimlerde parlamentoya gireceklerini söyledi.Emiroglu, Saadet Partisi Elbistan İlçe Teşkilatı’nın haftalık olağan Salı Toplantısı’nde...

Sp’li Emiroğlu: “parlamentoya Gireceğiz“
Saadet Partisi Genel Merkez Yöneticisi ve Kahramanmaraş İl Müfettişi Ali Emiroğlu, 2015 yılında yapılacak genel seçimlerde parlamentoya gireceklerini söyledi.
Emiroglu, Saadet Partisi Elbistan İlçe Teşkilatı’nın haftalık olağan Salı Toplantısı’nde yaptığı konuşmada aralık ayına kadar dimdik bütün ilçelerin seçime hazır vaziyete geleceklerini belirterek, "Aralık ayından sonra ise artık araziye çıkma zamanıdır. Seçim sathına girmiş bulunuyoruz. Kazanmak için güçlü olmamız lazım. Biz, her şeyden önce cihat yapıyoruz. Bu bir memleket müdafaasıdır. Başka türlü anlaşılmasın” dedi.
Emiroğlu, şöyle devam etti:
“İslam dünyasındaki acıyı dindirecek tek parti Milli Görüş’ün partisi olan Saadet Partisi’dir. Genel seçimlerde başarı sağlayacağımız inancıyla huzurunuzdayım. Bu birlikteliğimiz, memleketimiz, ülkemiz ve bütün insanlıkta kan, gözyaşı ve husumetin ortadan kaldırılmasına vesile olur inşallah. Milli Görüş’ü temsil eden Saadet Partisi’nin bin yıllık bir geçmişi vardır. Saadet Partisi, devlet yardımı olmadan inanan insanların teveccühü ile ayakta durmaya çalışıyor. Dimdik de ayaktayız. Az da olsak çok da olsak azımız çok gibi çoğumuz da kararlı bir şekilde bu yolda yürümeye devam ediyoruz. İçinde bulunduğumuz bu karmaşığı birlikte bertaraf edeceğiz. Milli Görüş’ün kalesi olan Kahramanmaraş ve ilçeleri diğer şehirlerimize öncülük yapacaktır. İlk olarak Milli Görüş bayrağının dikildiği illerdendir Kahramanmaraş. Aynı şekilde bu genel seçimlerde parlamentoya hep birlikte gireceğiz. Layık isek gireceğiz. Girmemiz de gerekiyor. Bizim herhangi bir çıkarımız yok” ifadelerini kullandı.
Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2014, 09:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0