banner102

‘Sokak ortasında tecavüz girişimi’ iddiası

Adana'da çocukları yüksek sesle konuştuğu için tartıştığı erkek tarafından sokak ortasında tecavüz girişimine uğradığını ileri süren Şükran Eser, "Utandığım için ve kocam duymasın diye sokak ortasında bana tecavüz edilmek istendiğini dahi söyleyemedim çok korktum" dedi.

‘Sokak ortasında tecavüz girişimi’ iddiası
 Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi'nde 28 Ekim 2014 günü meydana geldi. İddiaya göre Şükran Eser, Ömer Tuğra Eser (8) ve Güllü Naz Eser isimli çocuklarını okuldan aldıktan sonra bir arkadışına kahve içmeye girdi. Bir süre burada oturup kahve içtikten sonra eve gitmek için dışarı çıktı. Ancak çocukları gitmemek için annelerini ikna etmeye çalıştı.

Bu arada evin hemen yanında Tekel bayisi olan Murat K. (28) sesten rahatsız oldu. Şükran Eser
çocuklarıyla birlikte dışarı çıkınca Murat K. genç kadına, "Çocuklarına neden sahip çıkmıyorsun sabahtan beri ses yapıyorlar" diye bağırdı. Ancak genç kadın önce aldırmadı Murat K. birkaç kez daha bağırınca Şükran Eser dönüp, "Bana mı diyorsunuz beyefendi" deyince, Murat K. "Evet sana diyorum" diyerek kadına çocuklarının yanında vurup kaldırımda yere yatırdı. Daha sonrada gömleğinin düğmelerini açarak, "Seni s.." diye defalarca bağırıp bir taraftanda kadını darp etmeye başladı.

Bu arada kadın da kendini korumak için Murat K.'nın yüzünü tırnaklarıyla çizdi. Şükran Eser'in çocukları da annelerini kurtarmak için Murat K.'yı itmeye onu annelerinin üzerinden kaldırmaya çalıştı. Şoka giren kadın bağıramazken etraftaki vatandaşlar gelerek kadını Murat K.'nın elinden kurtuldu. Olay yerine hemen polis geldi. Genç kadını ve Murat K.'yı polis merkezine götürdü. Genç kadın burada verdiği ifadesinde Murat K.'yı tanımadığını çocukları ses yaptı diye kaldırımda kendisini darp ettiğini kendisinin de onun yüzünü çizdiğini söyledi. Geç kadın daha sonra adli tıp birimine giderek darp raporu aldı. Adli tıp birimi kadını hastanenin acil servisine sevk etti. Burada alınan raporda kadının gögüsünde, elinde, kafasında, burnunda, yüzünde ve bacağında darp sonucu yaralanma meydana geldiği belirlendi.

"ÇOK KORKTUM ŞOKA GİRDİM TECAVÜZ GİRİŞİMİ OLDUĞUNU SÖYLEYEMEDİM" 
Şükran Eser, sokak ortasında tecavüz girişimine uğradığını ileri sürerek, "Çocuklarıma eve giderken biri çocuklarını sustur diye bağırdı. Bende önce bana dendiğini sanmayarak bakmadım. Sonra baktığımda adam üzerime gelip hareket ederek beni yere yatırdı. Sonra "seni s..." diye göğsümü açıp beni darp etti. Ben korkumdan çığlık bile atamadım. Çocuklarım beni kurtarmaya çalıştı. Etraftaki vatandaşlar gelip beni adamın elinden aldı. Ben şoka girmiştim kocam ve mahalleli duymasın diye utancımdan polise tacavüz girişiminde bulunduğunu söyleyemedim. Hala şoktayım çocuklarım o günden beri uyuyamıyor. Bu bana sokak ortasında yapıldı başkasına yapılmasın" diye ağladı.

"KADIN BENİ DARP ETTİ BEN HAREKET BİLE ETMEDİM" 
Murat K. ise polise verdiği ifadede kadının kendisini darp ettiğini iddia ederek, "Adını sonradan öğrendimi Şükran Eser dükkanımın üzerindeki eve gelerek bir süre kaldı. Bu sürede çocukları çok gürlütü yaptı. Ben oları kibarca uyardım. O bana evden hakaret etti. Sonra evine giderken de 'sen önce karına sahip çık' dedi. Herkesin ortasında öyle söyleyince dükkana alıp konuşmak istedim. Bağırıp çağırmaya başladı. Beni boynumdan tutup tişörtümü yırttı. Sonra yere düştük ben ona hiç vurmadım o benim yüzümü çizdi. Ben ona hakaret bile etmedim o bana hakaretler savurdu" dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2014, 17:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0