banner102

Şırnaklı kadınlardan Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Şırnaklı kadınlar, Suriye'nin Afrin bölgesindeki Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerler için her ilmeğinde anne duasının bulunduğu çorap, eldiven ve bereler ördü.

Şırnaklı kadınlardan Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Şırnaklı kadınlar, Suriye'nin Afrin bölgesindeki Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerler için her ilmeğinde anne duasının bulunduğu çorap, eldiven ve bereler ördü.

AK Parti Şırnak Kadın Kolları Başkanlığı ve Geleceğe Işık Saçan Kadın Derneği iş birliğiyle düzenlenen kampanyaya katılan çok sayıda kadının Mehmetçik için ördüğü çorap, eldiven ve bereler, harekat bölgesine gönderilmek üzere Şırnak 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Veli Tarakcı'ya teslim edildi.

Türk bayrağı ve zeytin dalları ile süslenen kolileri teslim alan Tümgeneral Tarakcı, kadınlara anlamlı kampanya dolayısıyla teşekkür etti.

"İşte bu yüzden bizi bölemeyecekler"

"Türkiye'nin birçok yerinde görev yaptım ama bu an kadar duygulanıp gururlanmadım." diyen Tarakcı, şöyle konuştu:

"İşte bu yüzden bizi bölemeyecekler. Göstermiş olduğunuz bu manevi destekten ötürü sizlere bütün Mehmetçik adına teşekkürlerimi sunuyorum. Sizler gibi bacılarımız olduğu sürece bu milletin sırtı yere gelmeyecektir. Özellikle kutulardan çıkan al bayrağımız, zeytin dalları ve duygu yüklü mektuplarınız gösteriyor ki bizim düşmana verecek bir karış toprağımız yok çünkü biz bir milletiz ve mücadelemizde sonuna kadar haklıyız."

"Omuz omuza savaşmaya hazırız"

AK Parti Şırnak Kadın Kolları Başkanı Hatice Atan da 15 günlük kampanya süresince binlerce çorap, atkı ve berenin anne duasıyla hazırlandığını söyledi.

Hazırladıkları ürünleri teslim etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Atan, "Mehmetçik'in her zaman yanındayız, her zaman dualarımızda olacaklar. Kürt kadınlar olarak gerekirse Nene Hatunlar, Şerife Bacılar gibi onlarla omuz omuza savaşmaya hazırız." dedi.

Tümgeneral Tarakcı, Atan'a teşekkür plaketi verdi.

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2018, 13:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0