banner102

SINAVA GEÇ KALINCA!

LYS sınavının 2. oturumu bugün başladı. Sınava girecek üniversite adayları sabahın erken saatlerinde okullara akın ederken, sınava geç kalan bir öğrenci ise içeri alınmayınca duvar üzerindeki demir korkuluklara çıkarak içeri girmek istedi.

SINAVA GEÇ KALINCA!
 LYS sınavının 2. oturumu saat 10.00 itibariyle başladı. Sınav öncesi aileleriyle birlikte okul bahçesinde bekleyen üniversite adayları sınav saati gelince sınıflara alınmaya başladı. Sınavda ter dökecek olan bazı üniversite adaylarının aileleri okulun bahçesinde dua ederken, bazı adaylarında sınava girmeden önce anne ve babasına sarıldığı görüldü. Sınav saati yaklaştığında ise okul bahçesinde bekleyen aileler görevliler tarafından okulun bahçesinden dışarıya çıkartıldı. Sınava 15 dakika kala bütün kapılar kapanırken, sınava geç kalanlar koşarak sınıflara gitti.

İçeri alınmayınca demir parmaklıklara tırmandı

Sınava 15 dakika kapıların kapanmasının ardından görevliler, sınava geç kalan adayların içeri alınmayacağını söyledi. LYS sınavına geç kalan bir öğrenci ise sınava alınmayınca demir kapıya vurarak içeri girmek istedi. Sesini kapıdaki görevlilere duyurmak isteyen aday daha sonra demir parmaklıklara tırmandı. Elinde sınava giriş kağıdı ile bekleyen öğrenci bütün ısrarlarına rağmen sınava alınmadı. Daha sonra sınav için geldiği okul önünde arabaya binerek oradan uzaklaştı. 

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2017, 22:09

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0