Protestonun böylesi görülmedi

Iğdır Oto Sanayi esnafı, göle dönen iş yerlerinin önündeki su birikintisine olta atarak tepki gösterdi.

Protestonun böylesi görülmedi
banner98
 Iğdır Oto Sanayisi’nde çalışan esnaflar, 10 yıldır çözülemeyen alt yapı sorunlarının giderilmesi için farklı yöntemler kullanarak seslerini duyurmaya çalışıyor.

Dükkanı önünde oluşan 1 metreden derin su birikintisinin kenarında sandalyesine oturan Nurullah Çakmak, yanında getirdiği profesyonel oltasını suya attı. Sanayi esnafı ve vatandaşların şaşkın gözlerle izlediği Çakmak, altyapı sorunu çözülene kadar her gün yola olta atacağını söyledi. Gazetecilere açıklamalarda bulunan Çakmak, her yıl 6 ay boyunca bu su birikintileri yüzünden işlerinin aksadığını söyledi. Araç sahiplerinin, su birikintileri nedeniyle dükkanlarına gelemediğine anlatan Çakmak, "Araç sahipleri su birikintilerinden dolayı iş yerlerimize gelemiyor maalesef, biz de bu yüzden iş yapamıyoruz. Bakın su birikintilerinin çok olduğu yerdeki esnaf kardeşlerimiz artık dükkanını açamıyor. Bu nedenle evimize ekmek götüremiyoruz" dedi.

Çakmak, su birikintilerinin kendileri için komik hale gelmeye başladığını vurgulayarak, "Ben de tepkimi en iyi şekilde göstermek istiyorum. Bunun için de yola olta atıyorum. Balık tutamayız ama belki yetkililere sesimizi duyururuz" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2014, 13:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0