banner101

Özel Halk Otobüsü kaza yaptı, çok sayıda yaralı var

Ümraniye’de Özel Halk Otobüsü kaza yaptı. Çok sayıda yaralı var.

Özel Halk Otobüsü kaza yaptı, çok sayıda yaralı var
 Ümraniye’de kontrolden çıkan halk otobüsünün kaza yapması sonucu çok sayıda yolcu yaralandı. Otobüsün yol kenarındaki duvara çarpması sonucu kapılar açılmayınca yolcular camları kırıp dışarı çıktı.

Kaza, öğle saatlerinde Ümraniye-Şile yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 522 ST numaralı Sultanbeyli-Mecidiyeköy otobüsünün sürücüsü Osman T., Ümraniye istikametinde ilerlerken önüne çıkan bir araç nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç, bariyerlerin üzerinde sürüklenerek yol kenarındaki duvara çarptı. Otobüsün duvara bitişik halde durması nedeniyle kapılar açılmazken, geçtiğimiz gün yaşanan otobüs faciası nedeniyle paniğe kapılan yolcular, otobüsün camlarını kırarak dışarı çıktı. Kazada en az 10 yolcu yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından çevredeki hastanelere kaldırıldı.
Kazayı gören görgü tanıkları, otobüste çok fazla yolcunun olduğunu belirterek, “Ben arkalarından seyir halinde geliyordum. Bir araç makas yaparak geliyordu. Aynadan gördüm, önüme geçti. Soldaki araca çarparak süratle otobüse vurdu. Otobüs sağ şeritten geliyordu. O vurmayla herhalde otobüs şoförü sağa kırdı. Duvar bizi kurtardı. Otobüste en az 50 kişi vardı” diye konuştu.

Otobüs şoförü Osman T. ise kazanın bir anda meydana geldiğini ifade ederek, “Ben normal seyrimdeydim. Ne olduğunu anlamadım. Arkadan bir vurmayla beraber araba dengesini kaybetti” dedi.
Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı. 

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2014, 15:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0