Oy kullanmaya kocasının kucağında gitti

Adana'da 10 yıl önce geçirdiği trafik kazası nedeniyle belden aşağısı tutmayan bir kadın oy kullanmaya kocasının kucağında gitti.

Oy kullanmaya kocasının kucağında gitti
banner98
 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerindeoy kullanmak için engellilerde seferber oldu. 10 yıl önce Kahramanmaraş'tan Adana'ya gelirken geçirdiği trafik kazası sonucu belden aşağısı tutmayan ve tekerlekli sandalyeye mahkum olan Fadime Topan'da oy kullanmak için Mustafa Kemal Atatürk İlkokulu'na kocası Recep Topan'ın yardımıyla geldi. Okulun merdivenlerine kadar tekerlekli sandalyede gelen Topan, merdivenlerden çıkamayınca önce eşi oy kullanamaya gitti. Topan bir süre tekerlekli sandalyede eşinin oy kullanmasını bekledi. Eşi oy kullandıktan sonra Topan'ın yanına gelerek onu tekerlekli sandalyeden alıp kucağında oy kullanacağı sınıfa götürdü. Eşinin kucağında oy kullanan Topan daha sonra yine eşinin kucağında okulun bahçesine kadar gelerek tekerlekli sandalyesine bindirerek eşinin yardımıyla evinin yolunu tuttu.

Topan, vatanın geleceği için engelli olmasına rağmen oy kullanmanın zor olmadığını belirterek, "Ben vatanım için her türlü şartlarda oy kullanırım. Sandığın eve gelmesi önemli değil ben bu halimle bütün engellere rağmen gelip oyumu kullanırım. Çünkü ülkemin geleceği çok önemli" dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2014, 11:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0