banner102

Onun işi para bulmak

Iğdır'da, daha önce iki kez bulduğu parayı sahiplerine teslim eden baharat satıcısı, yolda yürürken bulduğu 10 bin lirayı da yine sahibine verdi.

Onun işi para bulmak
 Edinilen bilgilere göre, inşaat işiyle uğraşan Ekrem Absay, Zübeyde Hanım Bulvarı'nda bankadan çektiği zarf içindeki 10 bin lirayı yere düşürdü. İşyerine giden Selami Aydın, yolda yürüdüğü sırada yerdeki zarfı buldu. Zarfın içinin parayla dolu olduğunu gören Aydın, hemen polis merkezine başvurdu. Yaklaşık 4 saat süren arama sonucunda paranın gerçek sahibine ulaşıldı. Haber verilmesi üzerine Emniyet Müdürlüğü Hizmet binasına giden Absay'a parasını yolda bulan Aydın polis nezaretinde teslim etti. Aydın'ın daha önce de altın dolu bir çantayı ve yaklaşık 5 bin lira bulunan bir cüzdanı da yolda bularak sahiplerine teslim ettiği öğrenildi.
Bunun bir insanlık görevi olduğunu ifade eden Selami Aydın, daha öncede para ve altın bulduğunu yine sahiplerini teslim ettiğini söyledi. Burada bir konuşma yapan Emniyet Müdürü Babal, böyle bir durumla karşılaştığı için son derece mutlu olduğunu söyledi. Anadolu insanının özünde bu tür davranışların yattığını belirten Babal, "Gerçekten çok mutluyum. Kamera görüntülerine de baktım, Selami kardeşimiz parayı bulur bulmaz hemen polis merkezine gitmiş. Bu erdemli davranışından dolayı kendisini yürekten tebrik ediyorum" dedi. 
Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2014, 13:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0