OMG!MEDYA KURUCU ORTAĞI ELMAS NİDA BAYKAL ALKAN BAU GİRİŞİMCİ KADIN ÖDÜLÜ’NE LAYIK GÖRÜLDÜ

Bahçeşehir Üniversitesi Mezunlar Merkezi tarafından bu yıl ilki düzenlenen “BAU Girişimci Kadın Ödülleri” Bahçeşehir Üniversitesi’nden mezun olarak kendi şirketlerini kuran kadın girişimcileri bir araya getirdi. Kadın girişimcileri desteklemek, girişimciliği sürdürülebilir kılmak ve gençlere bu alanda rol modeller sunmak için organize edilen törende ödül alan BAU mezunu kadın girişimcilerden biri de omg!medya kurucu ortağı ve PR Direktörü Elmas Nida Baykal Alkan oldu.

OMG!MEDYA KURUCU ORTAĞI ELMAS NİDA BAYKAL ALKAN  BAU GİRİŞİMCİ KADIN ÖDÜLÜ’NE LAYIK GÖRÜLDÜ
banner98

 Kendi şirketlerini kuran Bahçeşehir Üniversitesi mezunu kadın girişimcileri yüreklendirmek ve genç girişimci öğrenciler tarafından örnek alınmalarını sağlamak için Bahçeşehir Üniversitesi Mezunlar Merkezi tarafından gerçekleştirilen BAU Girişimci Kadın Ödülleri, Bahçeşehir Üniversitesi Güney Kampüsü’nde sahiplerini buldu. Bu yıl ilki gerçekleştirilen BAU Girişimci Kadın Ödülleri için, BAU mezunu başarılı kadın girişimciler sosyal etki, yaratıcılık, sürdürülebilirlik gibi açılardan değerlendirildi. Çeşitli iş kollarından ulusal ve uluslararası çapta başarılar elde eden girişimci kadınların ödüllendirildiği etkinlikte omg!medya’nın kurucu ortağı ve PR Direktörü Elmas Nida Baykal Alkan da ödüle layık görüldü.

Bahçeşehir Üniversitesi mezunu Elmas Nida Baykal Alkan ve Turan Can Ekmekçi tarafından 2012 yılında kurulan ve bugüne kadar 100’den fazla markayla çalışan omg!medya; halkla ilişkiler, dijital marka yönetimi, grafik tasarım, web tasarımı ve yazılımı ile etkinlik yönetimi alanlarında hizmet veriyor. omg!medya’nın müşterileri arasında Bitdefender Antivirüs, Mul-T-Lock, Watchguard, Komtera Teknoloji,  ve abm Yayınevi gibi pek çok ulusal ve uluslararası marka yer alıyor.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2018, 11:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0