Öğrencinin twit davetini kırmadı!

Eğitim gördüğü okulunun İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu tarafından açılacağını öğrenip, Mutlu’ya sosyal medyadan mesaj gönderen öğrenciye Vali Mutlu sürpriz yaptı.

 Öğrencinin twit davetini kırmadı!
banner98
Eğitim gördüğü okulunun İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu tarafından açılacağını öğrenip, Mutlu’ya sosyal medyadan mesaj gönderen öğrenciye Vali Mutlu sürpriz yaptı. Mutlu’yu görünce çok şaşırdığını ifade eden Özer, “Valimiz mesajımı görmez diye zannediyordum ama görmüş. Oturduk şarkı söyledik.” dedi.

İstanbul İl Özel İdaresi İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB) tarafından İSMEP kapsamında yıkılıp yeniden yapımı tamamlanan Eyüp Gümüşsuyu Ortaokulu, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu tarafından açıldı. Vali Mutlu yeni okulun sınıfların teker teker gezdi, öğrencilerle konuştu. Öğrencilerle sohbet eden Vali Mutlu, kendisine dün twitter’dan mesaj gönderen 8E sınıfı öğrencisi Senanur Özer’e bir de sürpriz yaptı. Özer’in yanına oturan Mutlu, genç kıza paylaştığı twitleri çok beğendiğini söyledi. Çocuklarla şarkı söyleyen Mutlu, öğretmenlerle kısa bir süre konuştuktan sonra okuldan ayrıldı.

Vali Mutlu’nun okula açılış için geleceğini öğrendikten sonra twit attığını dile getiren Senanur Özer, “Mesajımda ‘Yarın 8E’ye uğrar mısınız?’ dedim. Sonra da görmüş. Görmez sanıyordum. Yanıma geldiler. Oturduk şarkı söyledik. Twitter’da bin 350 takipçim var.” diye konuştu.

Öte yandan 'İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü yolsuzluk ve rüşvet operasyonu' kapsamında gözaltına alınan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir hakkında bilgi sahibi olmadığını belirten Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu gelişmeleri basından öğrendiğini söyledi.
Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2013, 14:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0