banner102

Ocak meclisi ikinci oturumu yapıldı

Orhangazi Belediyesi'nin Ocak ayı Belediye Meclis toplantısı Belediye Başkanı Neşet Çağlayan başkanlığında gerçekleştirildi.

Ocak meclisi ikinci oturumu yapıldı

Ocak meclisi ikinci oturumunda geçtiğimiz perşembe günü yapılan ilk oturumda İmar Komisyonuna havale edilen 3 madde görüşülerek karara bağlandı.

Çamlık arkasındaki yol parke olacak

Orhangazi Belediyesi'nin Ocak meclisi ikinci oturumunda Muradiye Mahallesi ile Cihanköy Mahallesi sınırları içinde yer alan Sanayi Alanı Uygulama İmar Planı ile ilgili askı sürecinde yapılan itirazlar İmar Komisyonu raporu doğrultusunda onaylanarak mecliste kabul edildi. Mecliste ayrıca Orhangazi Belediyesi tarafından Göç Çamlık alanının arkasında kalan yolda yapmayı planladığı için parke çalışması ile ilgili plan düzenlemesi imar komisyonu raporu doğrultusunda mecliste onay aldı.

Yeniköy imar planına onay

Orhangazi Belediyesi Ocak meclis toplantısı ikinci oturumunda son olarak Yeniköy Çalılık mevki ile ilgili daha önce yapılan plan düzenlemesi ile ilgili açılan davanın Orhangazi Belediyesi'nin aldığı karar lehine sonuçlanması sonrasında konunun İmar Komisyonunda görüşülmesi ile mecliste onaydan geçti. Buna göre Orhangazi belediyesi tarafından daha önce Çalılık Mevki ile ilgili yapılan imar Düzenlemesi mahkemenin ve meclisin onayı ile yürürlüğe girmiş oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0