banner102

O muavinden skandal savunma

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde şehirlerarası bir yolcu otobüsünde üniversite öğrencisi genç kıza cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan muavinin yargılanmasına başlandı. Zanlı, sabahın verdiği mahmurlukla tahrik oldum. Lavabolar doluydu” diyerek kendini savundu.

O muavinden skandal savunma
 Muğla’dan İstanbul’a giden yolcu otobüsünün muavini Gökhan G., Kocaeli’nin Gebze ilçesinde otobüste mastürbasyon yaparak üniversite öğrencisi genç kıza cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanmıştı. Muavin, daha önce gözaltına alınmış fakat serbest bırakılmıştı. Otobüs muavinin serbest bırakılması sonrasında Gebze Cumhuriyet Savcısının karara itiraz etmesi sonucunda şahıs tekrar gözaltına alınmış, yeniden gözaltına alınan Gökhan G., Gebze 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nce tutuklanarak Kocaeli T Tipi Cezaevi’ne gönderilmişti.

“Sabahın verdiği mahmurlukla tahrik oldum”

Tutuklanarak cezaevine gönderilen otobüs muavinin ilk duruşması bugün Gebze Adliyesi 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Gebze 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk duruşmaya tutuklu sanık Gökhan G. ve otobüs firmasının avukatı Aslı Çokgüler katıldı. Mağdur C.D.D. ise Adana'da ifade verdi. Mahkemede kendini savunan Gökhan G., "Öncelikle benim hareketim müştekiye karşı değildir. Otobüs firmasına ait araçta muavin olarak çalışıyordum. Araç Yalova'dan Eskihisar feribotuna bindiğinde uyandım. Kaptana kahve almak üzere otobüsten inerek feribota çıktım. O arada feribotta aşırı dekolte giyinmiş bir bayan gördüm. Sabahın verdiği mahmurlukla tahrik oldum. Kaptanın kahvesini verdikten sonra feribottaki lavabolara baktım. Ama lavabolar doluydu. Otobüse geri döndüm. Otobüsün kontağı kapalı olduğundan iç ışıkları yanmıyordu ve karanlıktı. Otobüsün arka tarafına geçtim. Elime bir bardak almıştım. Burada mastürbasyon yaptım" dedi.

“Elimde gazete, su bardağı ve spermlerin olduğu bardak vardı”

Tutuklu zanlı Gökhan G. bardağın içerisindeki spermlerin üniversite öğrencisi genç kızın üzerine döküldüğünü söyleyerek, "Otobüsün önüne doğru ilerlerken otobüsün içerisinde bulunan çöpleri toplamaya başladım. Önce bir servis masasından yarım dolu olan plastik su bardağı ve gazeteyi aldım. Bu şekilde çöpleri toplayıp ilerlerken müştekinin uyuduğu bölüme geldim. Müşteki baş tarafı koridora doğru dönük ayakları cam tarafına doğru uyuyordu. Benim de elimde çöp olarak aldığım gazete parçaları, yarım dolu plastik su bardağı ve içinde spermlerim olan diğer bardak vardı. Müştekinin önündeki çöpleri almak için uzandığımda elimdeki bardaklar döküldü. Müşteki uyandı ve başımda beni görünce hafiften çığlık atarak bağırmaya başladı ve 'sen ne yapıyorsun?' dedi. Ben de üzerine su döküldüğünü kızacak bir şey olmadığını söyledim. Ardından da ben oradan ayrıldım. Ben ilk etapta yalnızca suyun döküldüğünü zannettim. Daha sonra olay önce şoföre intikal etti. Bunun üzerine arabanın iç ışıklarını yaktık. Müşteki koltuktaki lekeleri gösterip 'muavininiz benim başımda mastürbasyon yaptı' dedi. Olay daha sonra jandarmaya intikal etti" şeklinde konuştu.

“Bu zamana kadar kimse benden şikayetçi olmadı”

Çalıştığı otobüs firmasında kendisi ile ilgili hiçbir şikayet gelmediğini iddia eden zanlı, "Ben bu olaydan önce bir yıla yakın bu otobüs firmasında çalıştım. Hakkımda bir tane şikayet olmamıştır. Müştekinin arkasında, önünde ve yan tarafında erkek şahıslar oturmaktaydı. Ben müştekinin benimle ilgili ifadelerini kabul etmiyorum. Müşteki otobüse valizini verdiğinden itibaren olumsuz hiçbir davranışım olmamıştır" ifadelerini kullandı.

“Şirketimiz zarar gördü davaya katılmak istiyoruz”

Zanlı Gökhan G.’nin avukatı Aslı Çokgüler, "Mahkemeye katılma dilekçemizi tekrar ediyoruz. Sanık olayın gerçekleştiği tarihte şirketimizin çalışanıydı. Ne feribotta gördüğü bayan, ne de sabah uyanmış olmanın verdiği etki böyle bir hareketi müsamaha göstermez. Şirketimiz sanığın eylemi nedeniyle mağdur kadar olmasa da zarar görmüştür. Davaya katılmak istiyoruz" dedi.

Mahkeme heyeti avukatın sunmuş olduğu otobüs firması davaya katılsın talebini kabul ederken, duruşma tanıkların dinlenmesi karar verilerek 14 Temmuz 2016 tarihine ertelendi.

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2016, 22:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0