Nuh Albayrak'a YILIN ULUSAL GAZETECİSİ ÖDÜLÜ!

Star Gazetesi’nin düzenlediği, Star Şehir Buluşmaları kapsamında dün Bursa’ya giden Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, Star Gazetesi Yayın Danışmanı Halime Kökce, Star yazarları Hüseyin Gülerce ve Saadet Oruç düzenlenen panelde Bursalılar ile buluştu.

Nuh Albayrak'a YILIN ULUSAL GAZETECİSİ ÖDÜLÜ!
banner98
 Program sonrası Nuh Albayrak ile bir araya gelen İNCE MEDYA Yönetim Kurulu Başkanı Necmi İnce ‘’ Bildiğiniz gibi değerli büyüğümüz Nuh Albayrak , İNCE MEDYA GRUP bünyesinde faaliyet gösteren, ManşetX Gazetesi 6. Yıl ZİRVEDEKİLER Ödül Töreni’nde Yılın Ulusal Gazetecisi seçildi. Kendisi yoğun programı nedeni ile ödül törenimize katılamamıştı. Kısmet bu güneymiş. Kendisine bu ödülü takdim etmekten onur duydum. Nuh Albayrak yıllardır başarılı çalışmalarını takip ettiğimiz, basın ilkelerinden taviz vermeden, mesleğinin tüm gereklerini yerine getiren Türk basınının en önemli duayenlerinden birisidir. Bundan sonra da kendisine başarılarının devamını dilerim’’ dedi.

Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak ise, Öncelikle beni bu ödüle layık gören ManşetX Gazetesi’ne teşekkür ederim. Necmi İnce takip ettiğim, genç yaşına pek çok başarıyı sığdırmış bir gazeteci arkadaşımdır. Bundan sonra da başarılarının devam edeceğine inancım tamdır’’ dedi

 

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2018, 16:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0