banner102

Nişanlısının hediye ettiği telefonu kırması hayatına mal oldu

Adana'da bir genç kızın, nişanlısının hediye ettiği telefonu düşürüp kırması hayatına mal oldu. Nişanlısının kızıp ayrıldığı genç kızın bu nedenle kendini asarak intihar ettiği ortaya çıktı.

Nişanlısının hediye ettiği telefonu kırması hayatına mal oldu
 Edinilen bilgiye göre, olay Yüreğir ilçesine bağlı Doğankent-Cumhuriyet Mahallesi'nde 19 Kasım 2015 tarihinde meydana geldi. Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı Uzunziyaret köyünde yaşayan Sultan G. (22) kısa süre önce nişanlandı. Sultan G. 2 ay önce de düğün parası ve ailesine katkıda bulunmak için tarım işçiliği yapmak üzere Adana’da yaşayan amcasının oğlu İsmail G.'nin evine geldi. 

Bahçelerde tarım işçisi olarak çalışan Sultan G, kaldığı akrabalarının evinde kendini astı. Akrabaları tarafından asılı halde bulunan genç kız için sağlık ekipleri çağrıldı ancak ekip geldiğinde Sultan G.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Genç kızın cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Otopsinin ardından genç kızın cenazesi yakınları tarafından alınarak Siverek'te toprağa verildi.

Olaydan sonra polisin yaptığı araştırmada genç kızın intihar nedeni ise herkesi şok etti. Akrabası İsmail G. (34) verdiği ifadede genç kızın, bahçelerde çalışmak için Siverek'ten yanlarına geldiğini belirterek, "Sultan amcamın kızı olur. 2 aydır bizde kalıyordu. Bahçelerde hep beraber çalışıyorduk. Nişanlısı bir süre önce cep telefonu gönderdi. Sultan da cep telefonunu düşürüp kırmış. Nişanlısı telefonun kırılmasına çok sinirlenmiş. Durumu Sultan’ın ailesine anlatıp nişanı bozduğunu söylemiş. Bu duruma Sultan çok üzüldü. 2-3 gündür içine kapanık haldeydi. Telefonun kırılması üzerine nişanlısının kendisini terk etmesine üzülüp intihar ettiğini sanıyoruz” dediği öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2015, 11:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0