banner101

Murat Boz’dan ’HDP’ isyanı

Ünlü şarkıcı Murat Boz, sosyal medyada hızla yayılan HDP’yi desteklediği yönündeki iddialara cevap verdi. Murat Boz sosyal medya hesabından HDP’ye oy verdiği iddialarına cevap verdi.

Murat Boz’dan ’HDP’ isyanı
 Resmi Twitter hesabından bir açıklamada bulunan Murat Boz, Bahsi geçen iddiaların şahsıyla bir ilgisi olmadığını söyledi. Paylaşımların tamamıyla gerçek dışı olduğunu belirten ünlü sanatçı, gerçeği yansıtmayan bu haberlere itibar edilmemesini istedi.

Murat Boz’un açıklaması şu şekilde:

Kamuoyuna duyuru; Bir süredir Facebook, Twitter ve benzeri sosyal paylaşım sitelerinde yer alan, “HDP’ye oy verdim çünki.! TC bir Diktatörden kurtulsun istedim” ve benzeri içerikli paylaşımlar tamamıyla gerçek dışıdır. Bahsi geçen paylaşımlar, şahsımın bilgisi haricinde, internet ortamında elde edilmiş fotoğraflarımın montajlanması suretiyle meydana getirilmiştir. Gerçeği yansıtmayan bu haberlere itibar edilmemesini, asılsız içeriklerde adı geçen Halkların Demokratik Partisi’nin Sosyal Medya birimi, bu durumun gerçek olmadığını kamuoyuna duyurmuş ve bu duyuru tarafımca kendi twitter hesabımdan da paylaşılmıştır. Bu doğruda yukarıda belirttiğim ve benzeri içerikli paylaşımların tamamıyla gerçek dışı olduğunu, bu ve benzeri paylaşımları yapan ve/veya yayan kişiler hakkında yasal yollara avukatım aracılığı ile başvurduğumu kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarım”

MURAT BOZ KİMDİR?

Murat Boz (d. 7 Mart 1980), Türk şarkıcı ve söz yazarı.İlk ve orta öğrenimini doğduğu yer olan Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşti. 1999'da İstanbul Bilgi Üniversitesi'ni kazandı, bu okulu bitirdikten sonra İstanbul Teknik Üniversitesi'nde eğitimine devam etti. Aynı yıllarda başta Tarkan olmak üzere birçok şarkıcıya vokalistlik yaptı.

Boz, solo kariyerine 2006 yılında çıkardığı "Aşkı Bulamam Ben" single'ı ile adım attı. Bir sonraki yıl ilk stüdyo albümü Maximum'u satışa sundu ve farklı müzik ödülleri kazandı. 2008'de ilk EP çalışması olan Uçurum ile dinleyicisinin karşısına çıktı ve bu EP'de yer alan aynı adlı şarkısı Türkiye resmî listesinde beş numaraya kadar yükseldi. 2009 başında ikinci stüdyo albümü Şans'ı yayımladı. Albümdeki "Para Yok", "Özledim", "Her Şeyi Yak", "Sallana Sallana", "Gümbür Gümbür" ve "Buralardan Giderim" şarkılarına klip çekti. 2010'da "Hayat Sana Güzel" single'ını satışa sunduktan sonra, Mayıs 2011'de üçüncü stüdyo albümü Aşklarım Büyük Benden'i yayımladı. Albümdeki "Geri Dönüş Olsa" ve "Kalamam Arkadaş" şarkıları Türkiye'de bir numaraya yerleşti. Şarkıcı, 2013 yılında "Vazgeçmem" single'ını tanıttı. Kasım 2014'te, Büşra Pekin ile başrollerini paylaştığı Hadi İnşallah vizyona girdi.

Piyano, keman, davul ve ney çalabilen Murat Boz, müzikal kariyerinin yanı sıra çeşitli firmaların reklam yüzüdür ve bu firmaların reklam filminde rol almıştır. O Ses Türkiye programının 2011-14 yılları arasında yayınlanan ilk üç sezonunun dört jüri üyesinden biridir ve ilk sezonun kazanan jüri üyesidir. Ödülleri arasında üç Altın Kelebek Ödülü ve iki Kral Müzik Ödülü bulunmaktadır.
 

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2015, 16:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0