Milli İrade için İNCE yeniden aday

Gazeteci Necmi İnce, AK Parti’den 25. dönem milletvekilliği için aday adaylığını açıkladı. İnce bu başvurusu ile en genç aday adayları arasındaki yerini de aldı.

Milli İrade için İNCE yeniden aday
banner98
 Yıllardır Bursa’da gazetecilik yapan, bunun yanında televizyon yapımcılığı ve sunuculuğu görevlerini de yürüten Necmi İnce, Bursa’ya hizmet etmek için rotasını siyasete çevirdi. Yeni Türkiye, Başkanlık sistemi ve yeni Anayasa çalışmalarına katkı koymak amacı ile bir adım öteye giderek vekillik için kolları sıvayan İnce, 25.Dönem Bursa Milletvekilliği A. Adaylığı için İl Başkanlığına müracaatını yaptı. Dosyasını İl Başkan yardımcısı Orhan Aygün’e teslim eden İnce, tarihi süreçte ülkesi ve Bursa'ya milletvekili olarak hizmet etmekten büyük onur ve gurur duyacağını ifade etti.

‘ERDOĞAN'IN YOLUNDA GİDİYORUZ’

Ak Parti teşkilatlarında; başta gençlik kollarında olmak üzere Osmangazi İlçe Gençlik Kolları’nda ve İl Gençlik Kolları’nda görev yaptığını belirten İnce, geçlerin hayatın her alanında olması gerektiğini de hatırlattı. Gençlik kollarındaki görevlerinin ardından Yıldırım İlçe Başkan yardımcılığı görevini de yürüten İnce, gençlere olan bakışın değişmesini gerektiğini ve gençlerin hayatın her alanında görev alması zorunluğunun altını çizdi. Muhalefet partilerinde gençlerin arka planda bırakılmasına anlam veremediğinin altını çizen İnce, “AK parti bu anlamda son derece başarılı işlere imza artmıştır. Kurucu liderimiz ve seçilmiş Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, her zaman gençlerin arkasında olmuştur. Bu iyi bir örnektir. Kendisine müteşekkiriz. Ayrıca milletvekili seçilme yaşının da 25’e çekilmesi gençlere verilen önemin bir diğer ispatıdır” dedi.

‘13 YILDA MAKUS TARİHİMİZ DEĞİŞTİ’

Ayrıca açıklamasında Türkiye’nin makus tarihinin 13 yıllık AK Parti iktidarıyla değiştiğini ifade eden İnce, “Ülkede gerçekleşmesi hayal olan ama gerçekleşen (Marmaray projesi,3.İstanbul Köpsü,3.Havalimanı projesi, Savunma sanayinde mega projeler, Sağlıktaki reformlar, duble yollar) olmak üzere gecesini gündüzüne katan 17-25 Aralık darbe girişiminde bazen yalnız bırakılan ama halkın her zaman desteğini ve duasını alarak yoluna devam eden Ak Partinin kurucu lideri, seçilmiş ilk Cumhurbaşkanımız ve Dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a bu ülkeye kazandırdıkları hizmetlerden dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır” diye konuştu.

‘MADEN İŞÇİSİ BABANIN OĞLUYUM’

Gazeteci Necmi İnce basın açıklamasında kamuoyunda halktan kişilerin milletvekili adayı olmadığına dair eleştiriler geldiğini fakat bunun gerçeğe yansıtmadığını söyledi. Babasının 25 yıllık Türkiye Taş Kömürü (TTK)'den çalışarak emekli olduğunu ve zor şartlarda okuduğunu ifade eden İnce, kendisinin de halktan gelen orta halli bir ailenin evladı olduğunu ifade etti. 2011 genel seçimlerinde en genç milletvekili aday adayı olduğunu hatırlatan İnce, bu cesaretinden ve özgüveninden ötürü halktan büyük teveccüh aldığını da sözlerine ekledi. O sürecinden ardından durmadığını ve kenti ve ülkesi için çalışmalara devam ettiğini kaydeden İnce, “Gazetecilik, televizyonculuk ve radyo programcılığı alanında çalışmalarıma aralıksız devam ettim. 2013 yılında kendi gazetemi çıkardım. Akabinde yayın organlarımıza dergimizi de ekledik. Tek amacımız vardı kentimize ve ülkemize katkı sağlamak… Bu yetti mi? tabi ki yetmedi. Yerel TV kanallarında yıllarda canlı yayınlarda tartışma programı ve özel programlara imza attım. Ve son olarak meslektaşlarımızın sorunları çare olmak adına Tarafsız Gazeteciler Derneği’ kurarak bu alanda önemli bir işe imza attık. Bu yaptıklarımın Bursa’ya katkı sağladığına inancım tamdır” dedi.

‘ÇOK DEĞERLİ BÜYÜKLERİMİZ VAR’

Necmi İnce başta Bursa’ya hizmet eden değerli siyasetçi ve devlet adamı olan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Faruk Çelik’e teşekkür etti. İnce ayrıca 3 dönem kuralına takılan Başbakan Yardımcısı Arınç’ın siyasete de ara vermesinden dolayı çok üzüldüğünü ifade etti. Fakat geçlerin önünü açtığı içinde takdir edilmesi gereken bir devlet adamı olduğunu da sözlerine ekledi. 3 dönem kuralına takılan bir diğer isim olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in ise Türkiye’ye uzun yıllar hizmet edeceğinin altını çizerek, Ankara’da yeni bir uygun görevde Bursa ve ülke için hizmet edeceğine inancının tam olduğunu dile getirdi.

‘ALLAH YOLUMUZU AÇIK EYLESİN’

2001 yılında inanmış kişilerle çıkılan bir siyasi parti olan AK Parti’nin bir mensubu olmaktan gurur duyduğu dile getiren İnce, “Ak Parti’nin asıl mirasçılarının gençler olduğunu ve bu gençlerde başta 2023,2053 ve 2071 hedeflerine inanarak ülkemize hizmet edeceği kanaatindeyim. Bu anlamda başta Ak Parti Kurucu lideri, seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı ve Dünya Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve Bursa'dan çalışma arkadaşlarına Başbakan Yardımcısı Sayın Bülent Arınç ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Faruk Çelik'e ülkemize yaptıkları hayırlı işlerden dolayı Allah razı olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim çıkmış olduğumuz bu yolda yolumuzu ve bahtımızı açık eylesin” diye konuştu.

 

Necmi İNCE kimdir?

1980'de Trabzon Nüfusuna Kayıtlı İlk ve Orta Öğretimi Zonguldak’ta tamamladı.

 Uludağ Üniversitesi Elektrik Bölümünü ve Anadolu Üniversitesi’nde Yerel Yönetimler      Bölümünü  bitirdi.
-2000‘de Spor derginsinde muhabir olarak mesleğe başlamıştır.
-2004‘de Radyoculuk yayın hayatına Karadeniz Fm’de yapımcısı ve sunucusu olarak  başladı.

-2005′de Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde çalıştı.

-2007‘de Bir çok özel firmalara danışmanlık görevini yaptı.

-2009′da Bursa Büyükşehir Belediyesinde görev aldı.

-2009'da Ak Parti Osmangazi ilçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi

-2010'da Ak Parti Bursa il Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi

-2010'da Ak Parti Yıldırım ilçe Başkan yardımcısı

-2011‘de Ak Parti Bursa Milletvekili Aday Adayı oldu.

-2011′de İnce Medya Tanıtım,Reklam ve Organizasyon şirketini kurdu.

-2012 ‘de İnce Medya bünyesinde Mansetx Gazetesini yayın hayatına başladı.

-2014′de İnce Medya bünyesinde Mansetx Dergi sini’de yayın hayatına başladı.
-Profesyonel anlamda çeşitli kurum ve kuruluşlara halen medya ve reklam danışmanlığı yapıyor.

-2014'de Tarafsız Gazeteciler Derneği Kurucu Başkanlığı'nı yaptı.
-Bursa’da bir çok ilçede gazeteci, televizyoncu, radyo yapımcısı ve sunucusu olarak başta Uludağ Üniversitesi, Osmangazi, Mudanya, Gemlik, Osmangazi, Gürsü, Kestel’de konuşmacı olarak seminerlere davet edilmiştir.

 

İNCE MEDYA – MANŞETX GAZETESİ – MANŞETX DERGİSİ - Yönetim Kurulu Başkanı

Tv Yapımcı ve Sunucu
2008 – 2009  Marmara TV – Ailenizin Doktoru
2010 – 2011  Bursa TV – İnce BAKIŞ – Necmi İnce ile Gün Ortası

2012 – 2013   Line Tv – İnce Bakış
2013 – 2013   AS TV- Tarafsız Bakış
2013 – 2014   OLAY TV- İnce Bakış

2014-  2015  BURSA TV-Necmi İNCE ile Sabahın DEMİ

2010 –.........İnce Medya Ajansı – Mansetx Gazetesi ve MANŞETX Dergisi

 

Radyo Yapımcı ve Sunucu

2004 – 2005 Karadeniz İmaj
2005 – 2006 Karadeniz FM
2006 – 2008 Bursa FM
2008 – 2009 Radyo 16
2009 – 2011 Şampiyon FM
2011 – 2013 Karadeniz FM

 

Gazete ve Köşe Yazarlığı

2000 – 2001 Spor Dergisi
2002 – 2005 Bursa Dergileri
2010 – 2011 Kent Gazetesi Köşe Yazarı
2010 – Manşetx Gazetesi Köşe Yazarı

2013 – Yeni Marmara Gazetesi Köşe Yazarı

2014-   Mansetx Derğisi/Köşe Yazarlığı

 

               Haber Sitesi

*Bursadabugun  Köşe Yazarı
*Bursadanhaber  Köşe Yazarı
*Mansetx  Köşe Yazarı

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2015, 11:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0