banner101

Milli Boksör Sinan Şamil Sam hayatını kaybetti!

Milli Boksör Sinan Şamil Sam tedavi gördüğü Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Milli Boksör Sinan Şamil Sam hayatını kaybetti!
 Karaciğer yetmezliği nedeniyle Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Sinan Şamil Sam saat 01.30 sıralarında hayatını kaybetti. Doktorların ellerinden geleni yaptıklarını ancak ağabeylerini kaybettiklerini belirten Sinan Şamil Sam’ın kardeşi Alpaslan Sam,’’ Diyecek bir şey yok. Gece saat 01.30 da ağabeyimi kaybettik. Sözün bittiği yerdeyiz. Diyebilecek bir şey bulamıyorum. Cumartesi günü Kocatepe Camii’nde öğlen namazın müteakiben Karşıyaka Mezarlığına defnedeceğiz’’ diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Hayatını kaybeden Milli Boksör Sinan Şamil Sam için bir süre önce Başbakan Ahmet Davutoğlu devreye girmişti. Başbakan Davutoğlu’nun devreye girmesiyle Milli Boksör Sinan Şamil Şam, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne nakledilerek tedavisine devam ediliyordu.

Karaciğer yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden Sinan Şamil Sam’ın cenazesi Cumartesi günü Kocatepe Camii’nde kılınacak öğlen namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2015, 06:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0