banner101

Mert’in katil zanlısı Balk’ın babası: Aykut benim için öldü

Kars’ta 9 yaşındaki Mert Aydın'ın katil zanlısı olarak tutuklanan 23 yaşındaki Aykut Balk’ın, olaydan sonra başka bir kente gitmek zorunda kalan babası Mürsel Balk, “Aykut benim için öldü. Ailemizi karalayan biriyle işimiz olmaz” dedi.,

Mert’in katil zanlısı Balk’ın babası: Aykut benim için öldü

Kars'ta 6 Nisan günü babasının işyerine yemek götüren Ziya Gökalp İlkokulu 3'üncü sınıf öğrencisi Mert Aydın'ın cesedi 7 Nisan günü kent merkezine 5 kilometre uzaklıktaki Karadağ çöplüğünün yanındaki boş bir tabyanın içinde bulundu. Tecavüz edildikten sonra boğularak öldürüldüğü anlaşılan Mert Aydın'ın katil zanlısı olarak 23 yaşındaki Aykut Balk, tutuklanarak güvenlik nedeniyle Erzurum H Tipi Cezaevine gönderildi.

Olaydan sonra başka bir kente göç etmek zorunda kalan Aykut Balk’ın ailesi, ev ve işyerlerini satışa çıkardı.

“AYKUT BENİM İÇİN ÖLDÜ”

Telefonla görüştüğü İHA muhabirine oğlu Aykut’un kendileri için öldüğünü belirten baba Mürsel Balk, “Durumum hiç iyi değil. Olaydan sonra Aykut’la hiç görüşmedim. Ne görüşeceğim. Aykut benim için öldü. Ailemizi karalayan biriyle işimiz olmaz” dedi.

Olaydan sonra üzüntüden felç geçirdiğini ve iyi olmadığını ifade eden Mürsel Balk, “Bundan sonra ne yapacağımızı bilmiyorum” diye konuştu.

Aykut’un Diyarbakır’da 3 asker tarafından tecavüze uğradığı iddialarının da yalan olduğunu belirten Baba Balk, “Yok öyle bir şey” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2014, 15:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0