Meklas’tan örnek kampanya: 21 çalışan sigarayı bıraktı

Süspansiyon sistemlerinin öncü markalarından Meklas Group, 2017 yılında başlattığı ‘sigarayı bırakma kampanyası’nın olumlu sonuçlarını alıyor. Kampanya süresince 21 çalışan sigarayı bıraktı.

Meklas’tan örnek kampanya:  21 çalışan sigarayı bıraktı
banner98
 Meklas Group, sigaranın zararları hakkında çalışanlarını bilinçlendirmek ve sigarayı bırakmalarına yardımcı olmak üzere 2017 yılında başlattığı ‘sigarayı bırakma kampanyası’nın olumlu neticelerini almaya başladı. Genel Müdür Selçuk Çelik, 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü vesilesiyle sigarayı bırakmanın kazanımları ile ilgili farkındalık yaratmak amacıyla başladıkları kampanyanın sonuçlarını tüm çalışanlarıyla paylaştı. Çelik, “Bu kampanyayı düzenlerken amacımız, çalışanlarımızın hem kendi sağlıkları hem de aile fertlerinin ve toplum sağlığını düşünerek hayatlarında yeni bir başlangıç yapmaları için teşvik etmek oldu” dedi.


21 ÇALIŞAN SİGARAYI BIRAKTI

Meklas Group’da kampanya başladığından itibaren 2017 yılında 11 kişi, geçmiş yıllardan bu yana ise toplamda 21 kişinin sigarayı bırakmasına destek olundu. Bu başarının elde edilmesinde motivasyon ve bu alandaki destekler ile işyeri hekiminin gözetmen olarak çalışanlarla ilgilenmesi de başı çekiyor.


“Sigarasız hayatın sağlık üzerindeki olumlu etkileri, kaliteli bir yaşamın ve başarılı bir iş hayatının vazgeçilmez bir parçasıdır” diyen işyeri hekimi Dr. Ayşe Nurdan Özen de, “Sigarayı bırakma kampanyalarının uygulanacağı en uygun alanlardan biri işyerleridir. Günlerinin üçte birini işyerlerinde geçiren çalışanlar için ortamın birbirlerini pozitif etkileyebilecek bir alan olması ve bu avantajı yönetimin de desteğini alarak yüksek bir katılım oranı ile kampanyamıza başladık. Katılımcıların hiçbirinde sigaraya bağlı sağlık sorunu bulunmaması iyi bir başlangıç noktası oldu. Sigara bırakma kampanyası için tetikleyici ve çok önemli unsur da şüphesiz ki Meklas Group’un başarıya ulaşanlara destek primi sözü vermesi oldu” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2018, 12:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0