banner101

Madencinin saçları uluslararası ödül getirdi

Zonguldaklı kuaför Tekin Yuka, hazırladığı Karaelmas isimli saç modeliyle Bodrum’da düzenlenen uluslararası yarışmada birinci oldu.

Madencinin saçları uluslararası ödül getirdi
 13-17 Ekim 2014 tarihleri arasında Bodrum’da 1. Uluslararası Saç Tasarım Yarışmaları ve Eğitimleri Programı gerçekleştirildi. Yarışmaya, Kozlu ilçesinde yaşayan bayan kuaförü Tekin Yuka da katıldı. Önce elde ettiği ödüllerine yenilerini eklemek için 1.5 ay boyunca biriktirdiği saçlarla yarışmaya katılan Yuka, birincilik ödülünün yanı sıra mansiyon ödülleri de aldı. Müşterilerin saçlarının yanı sıra madencilerin saçlarını da kullandığı Karaelmas isimli saç modeliyle jürinin büyük ilgisini gören Yuka, Bodrum’dan ödüllerle döndü.

JÜRİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in de desteklediği kuaför Tekin Yuka, yarışma günü yaşadıklarını şöyle anlattı:

“Bodrum’da düzenlenen yarışmaya katıldık. Dünyaca ünlü kuaförler ile beraber aynı ortamı yaşadık. Yarışmalara katıldık. Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin bizi destekliyor. Yarışmalarımız güzel geçti. Ünlü kuaförler ile bir araya geldik. Aynı yarışmayı beraber paylaştık. Kozlu’ya uluslararası birincilik alarak geldik. Onur ve gurur getirdik. Bu çalışmayı düzenlediğim zaman jürinin hepsi ağladı. Boynuma sarıldılar. Böyle bir çalışmayı nereden esinlendiğimi sordular. Sahnede hep ağladılar. Ben de bundan çok etkilendim. Gururlu bir şekilde orada madencilerimizi temsil etmek bana onur ve gurur verdi. Ama en çok jüri başkanımız Harun Cici tebrik etti. Müşterilerimizden kestiğimiz saçları ve madencilerin saçlarını toplayıp bu şekilde bir çalışmaya girdik. Jüri başkanımızın desteğini de gördük. Bundan dolayı gurur duyuyorum.”

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2014, 15:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0