LÖSEV’DEN ÖĞRENCİLERİNE DOPDOLU BİR YARIYIL TATİLİ

LÖSEV’dekayıtlı çocuk ve yetişkin hastalar için yılın her anı birbirinden dolu etkinliklerlegeçiyor. Özellikle okulların tatil olduğu yaz ve kış dönemlerinde ki etkinliklerse LÖSEV li öğrenciler için paha biçilmez.

LÖSEV’DEN ÖĞRENCİLERİNE DOPDOLU BİR YARIYIL TATİLİ
banner98

Türkiye genelinde olduğu gibi Bursa ‘da düzenlenen kış tatili etkinlikleri Bursa ve illerden gelen iyileşmişgençlerin buluşması ile başladı. 2 gün süren ve Bursa’nın tarihi turistik ve doğal güzelliklerine yapılan gezilerle dolu geçen bu özel etkinliğin ardından tatil boyunca birbirinden renkli etkinlikler devam etti.

 

LÖSEV’ekayıtlı öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen bir yandan gezerken diğer yandan meslekleri, şehrin kültürü ve doğasını tanımaya imkânı veren gezilerde çocuklar dolu dolu bir tatil yaşadı. Bu kapsamda;

İznik, Tarihi Cumalıkızık Köyü, Emir Sultan Türbesi, Yeşil Türbe, Tarihi Çınar ziyaretlerinin yanı sıra “Meslekleri Tanıyalım Projesi” kapsamında Uludağ Elektrik ve Jandarma Komando Özel Harekât Taburu ziyareti ise çocuklar için merakla takip edilen ziyaretlerdendi. Starpak Eğlence Merkezi ve Sinema ve doğum günü kutlamalarıyla da tam anlamıyla eğlencenin tadına varıldı.

 

LÖSEV Gençlerimiz ve çocuklarımız etkinliklerin sonunda; “Derslerde başarı tesadüf değil, bize olan desteğiniz ve güveninizle geliyor, yaz tatiline dek daha da çok çalışacağız” diyerek tüm destekçi ve bağışlılarına binlerce teşekkür ettiler.

 

 

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2018, 12:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0