LEZZETİN USTASI İNCE ET’E ZİYARETÇİ AKINI

31 Haziran Cumartesi günü kapılarını Bursa halkına açan İNCE ET, birbirinden lezzetli menüleri ile Bursalılardan tam not aldı.

LEZZETİN USTASI  İNCE ET’E ZİYARETÇİ AKINI
banner98

İNCE MEDYA GRUP bünyesinde, Bursalılara merhaba diyen İNCE ET adeta Bursalıların hücumuna uğradı. İNCE ET’in yaprak döneri, İskender döneri, pideli köftesi ve kasap köftesi büyük beğeni topladı. İNCE ET’in açılışında Bursa iş, cemiyet ve medya camiasının tanınmış isimlerinden ünlü matbaacı Mustafa Kemal Baltacı, Turgay İşçioğlu, Erdal Şimşek, Bursa Ayakkabıcılar Çarşısının tanınmış esnaflarından Nurettin Day, Uludağ Üniversitesi Kültür Müdürü Mustafa Hacıoğlu, Yeniden Refah Partisi Yıldırım Teşkilat Başkanı Recep Baydar ve Bursa Sinema Tiyatro Sanatçısı ve Sanatçı menajeri Mustafa Berber İNCE MEDYA GRUP Yönetim Kurulu Başkanı Necmi İnce’yi yalnız bırakmadı.

EŞSİZ LEZZETLERİMİZİ TATMAYA BEKLİYORUZ

İNCE MEDYA GRUP Yönetim Kurulu Başkanı Necmi İnce, ‘’İNCE ET olarak, birbirinden eşsiz lezzetlerimizi, Bursalıların beğenisine sunduk. Hepsi alanında uzman lezzet ustalarımız ile Bursalılara yeni bir damak tadı vaat ediyoruz. İddialı olduğumuz lezzetlerimizden biri olan yaprak dönerimiz, adı Bursa ile özdeşleşen pideli köftemiz, pilav ile dönerin eşsiz uyumundan oluşan pilav üstü dönerimiz ile kasap köftemizi denemeyi tüm Bursalılara tavsiye ediyorum. Yakın zamanda açacağımız şubelerimiz ile eşsiz İNCE ET lezzetini tüm Bursalılar ile buluşturacağız. Çıktığımız bu lezzet yolculuğunda bizimle beraber olmak isteyen girişimcileri de İNCE ET’e bekliyoruz. Bizimle aynı misyonu ve vizyonu paylaşabilecek girişimciler bize ulaşarak Franchising yöntemi ile şubemiz olabilirler. Kısa sürede önce bursa sonrasında ise Marmara Bölgesi’nde şubeleşeceğiz’’ dedi.

ASGD’DEN İNCE ET’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Genel Başkanı İbrahim Erdoğan, Başkan Vekili Yüksel Baysal ve Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Aydoğdu, İNCE ET’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, İNCE MEDYA GRUP Yönetim Kurulu Başkanı Necmi İnce’ye başarılar dilediler. Anadolu Spor Gazetecileri Derneği’nin, İNCE ET’i ziyaret etmesinden ve İNCE ET’in eşsiz lezzetlerini tatmasından memnunluk duyduğunu söyleyen Necmi İnce ‘’Anadolu Spor Gazetecileri derneği kendini Bursa ve Türkiye’de kanıtlamış güçlü bir basın örgütüdür. Kendilerine bu nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum’’ dedi.

İNCE ET BİR TELEFON KADAR SİZE YAKIN

0 224 272 66 16 ve 0 545 224 34 16 nolu telefonlardan, Bursa’nın yeni lezzet durağı İNCE ET’e  ulaşabilirsiniz. 0 545 224 34 16 nolu watsupp hattına konumunuzu ve sipariş isteğinizi attınız mı, İNCE ET lezzeti ile en geç 20 dakika içinde buluşuyorsunuz.

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2019, 09:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet Boz
Mehmet Boz - 5 yıl Önce

Sevgili Necmi,
Yüzünüzden gülümsemenin eksik olmayacağı bir iş yaşamı diliyorum.
Yeni işinizin size mutluluklar getirmesi dileğiyle.Yeni işin hayırlı olsun.

SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0