Kuyumcuda dehşet

İzmir’in Seferihisar ilçesinde, kuyumcuyu giren iki kişi, önce kuyumcuyu öldürdü ardından altınları alıp kaçtı.

Kuyumcuda dehşet
banner98
 Olaydan hemen sonra Jandarma ekipleri tarafından yakalanan zanlıların, kuyumcunun canına kıydığı anlar ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Kamera kayıtlarına ise İHA ekibi ulaştı. Olay, geçtiğimiz gün saat 17.00 sıralarında Mersinalanı Mahallesi, Cumhuriyet caddesi numara 57’de bulunan Değerli Kuyumculuk’ta meydana geldi. Mesainin bitmesi bekleyen kuyumcu Akın Gelmez (33), tezgahın arkasında oturuyordu. Bu sırada kuyumcuya giren iki kişi, Gelmez’den altınları, torbanın içerisine koymasını istedi.

Bir soyguncu altınları, elindeki çuvala koymaya çalışırken diğeri de silahını Gelmez’in üzerine doğrulttu. Kuyumcu Akın Gelmez, tezgah altında bulunan ve kuru sıkı olduğu belirtilen silahı almaya teşebbüs edince cani soyguncu, Gelmez’in sırtına 2 el ateş edip, olay yerinden kaçtı. Akın Gelmez yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, soyguncular ise olaydan yaklaşık 2 saat sonra yakalandı.

ZANLILAR SMS’LE YAKALANDI 
Olayın ardından araştırma başlatan jandarma ekipleri, güvenlik kamera kayıtlarından zanlılar, C.A. ve M.D.’nin kimliklerini tespit etti. Şüphelilerden birini Orhanlı yolunda yakalayan ekipler, yapılan sorguda diğer soyguncunun da altınlarla bir evde saklandığını öğrendi. Yakalanan şüphelinin telefonundan kaçak olan arkadaşına SMS yollayarak buluşmaya ikna eden Jandarma ekipleri diğer soyguncuyu da kıskıvrak yakaladı.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2014, 16:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0