Kültür Sanatta Bahar Rüzgarı Esiyor

Kütahya Belediyesi,renkli kültür sanat etkinlikleriyle Nisan ayını dolu dolu geçirecek. Belediye tarafından düzenlenen 7’den 70’e herkese hitap eden çocuk, yetişkin tiyatroları, şöylesi, konferans gibi birçok etkinlik Kütahyalılara ücretsiz olarak sunuluyor. Bu kapsamda her ay gerçekleştirilen ‘Cansu Canan ile Buluşmalar’ programına Yeşilçam’ın duayen ismi Hülya Koçyiğit, ‘Düşünce Atölyesi’ne ise Serdar Tuncer konuk olacak. Tiyatroları ile de fark yaratan Kütahya’da bu ay 5 çocuk tiyatrosu ve 3 yetişkin tiyatrosu olmak üzere toplamda 8 oyun sahnelenecek. 23 Nisanı unutmayan belediye, Cengiz Küçükayvaz’ında katılacağı özel bir organizasyon yapacak.

Kültür Sanatta Bahar Rüzgarı Esiyor
banner98

Her ay düzenlediği kültür sanat etkinlikleri ile büyük yankı uyandıran Kütahya Belediyesi, Nisan ayı içinde kaliteli ve eğlenceli etkinlikler gerçekleştirecek. Geçtiğimiz ay ‘Tiyatro Günleri düzenleyen belediye bu ayda birbirinden farklı ve güzel tiyatroları ile fark yaratacak. Çocuk tiyatrolarında‘İhtiyar Kedi’, ‘Hapşu’ ‘Ali Baba’nın Çiftliği’, ‘Kayıp Sayfa’ yetişkin tiyatrolarında ise ‘Zeytin Dalı’’Fareler ve İnsanlar’ ve ‘Hangimiz Sevmedik’ oyunları sahnelenecek. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, başarılı oyuncu Cengiz Küçükayvaz’ın katılımıyla Şehzadeler Parkında saat 13.00’da ‘Çocuk Senliği’ ile kutlanacak şenlikte, animasyon gösterileri, oyunlar, yarışmalar ve sürpriz hediyeler ve daha birçok etkinlik olacak.

Hülya Koçyiğit Kütahya’da

Her ay düzenlenen kültür sanat etkinliklerinde bu ay Cansu Canan, Hülya Koçyiğit’i ağırlayacak. Sinemadan gündeme kadar birçok konunun konuşulacağı samimi bir sohbet havası içinde geçecek Cansu Canan ile Buluşmalar’ programı 20 Nisan Cuma günü gerçekleştirilecek. Orhan Karaağaç moderatörlüğünde 24 Nisan Salı günü gerçekleşecek ‘Düşünce Atölyesi’ programına TV programcısı ve yazar Serdar Tuncer konuk olacak.Programda Tuncer’in son kitabı ‘Sermayem Yok Derdim Yok’ konuşulacak. Fatih Çıtlak’ın sunduğu ‘Anadolu’yu Mayalayanlar’ etkinliği 12 Nisan Salı ‘Miraç Kandili özel programı ile Kütahyalılarla buluşacak. Sohbette, ‘Miraç nasıl gerçekleşti?’, ‘Miraç’ın ertesi günü neler yaşandı?’, ‘İslam alemi bu geceyi nasıl yaşamalı?’ gibi sorular cevap bulacak. Etkinlikler saat 20.00’da Hezar Dinari Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2018, 20:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0