banner101

Küçükçekmece'de baba dehşeti!

Küçükçekmece'de cinnet getiren baba, eşi ve 3 yaşında ikiz çocuklarının boğazını kesti. İkizler olay yerinde hayatını kaybederken, anne hastaneye kaldırıldı.

Küçükçekmece'de baba dehşeti!
 Olay, Küçükçekmece Kanarya Mahallesi Tarak Kuşu Sokak 12 Numarada meydana geldi. İddiaya göre ağır bir hastalığı bulunan İksan Akay, cinnet getirerek eşi Gülistan, 3 yaşında olan ikiz kızları Dilara ve Elif’in boğazını bıçakla kesti. Baba evden kaçarak kayıplara karıştı. Bu sırada sesleri duyan komşuları durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, talihsiz çocukların hayatını kaybettiğini belirledi. Anne Gülistan Akay ise olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Olay yerine gelen polis ekipleri ise olay yerinde uzun süre incelemelerde bulundu. Polis ekipleri inceleme yaparken, talihsiz kadının küçük kardeşi olay yerine geldi. Sinir krizi geçiren küçük çocuk uzun süre polis ekiplerine yeğenlerini görmek için dil döktü. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından ikizlerin cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Aynı apartmanda yaşayan Nezahat Kaya, İksan Akay’ın böyle bir şey yapabilecek bir insan olmadığını, çok şaşırdıklarını belirterek, “Üst komşumuz kendileri çok çok iyi insanlardı. Kendilerine bu şekilde bir şey yapacak bir kocası yoktu. Böyle bir insan değildi. Hanımı eşinin beyninde tümör gibi bir sorunu olduğunu söylemişti bana. Çok üzgünüz” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2016, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0