Kız kardeşini öldürüp ormana gömdü

Adana’nın Kozan ilçesinde 2014 yılı Haziran ayında ilçe emniyet müdürlüğüne kayıp başvurusu yapılan kızın ağabeyi tarafından öldürüldüğü, eşekle çuval içerisinde ormana götürüp gömüldüğü ortaya çıktı.

Kız kardeşini öldürüp ormana gömdü
banner98
 Edinilen bilgiye göre, Ağlıboğaz Mahallesi Karadere Sokak'ta oturan 16 yaşındaki Hilal Özcan'ın ablası Ülkü Özcan 27 Haziran 2014 tarihinde emniyete kız kardeşi için kayıp başvurusunda bulundu. O günden bu yana haber alınamayan kayıp genç kız için Kozan Emniyet Müdürlüğü'nde özel bir ekip kurularak araştırma derinleştirildi.

Özel ekip, kayıp kızın hiçbir resmi kurum ve hiç kimseyle bağlantı kurmaması nedeniyle soruşturmayı aile üzerinde yoğunlaştırdı. Ağabey Alparslan, baba Ramazan ve anne Emine Özcan’ın ifadeleri alındı. Polisin çapraz sorgusunda ağabey Alparslan Özcan, kız kardeşini telefonla konuştuğu için babasının öldürdüğünü söyleyip, öldürdükten sonra çuvala koyup eşekle evden 2 kilometre uzaklıktaki ormanlık alana götürerek gömdüklerini söyledi.

Polis, Alparslan Özcan’ın ifadeleri doğrultusunda Hilal’in öldürüldükten sonra Çatalkaya mevkisinde gömüldüğü yerde kazı yaparak insan iskeleti buldu. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemelerden sonra Hilal’e ait olduğu düşünülen kemikler torbaya konularak Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Baba Ramazan, anne Emine ve ağabey Alparslan Özcan gözaltına alınırken, baba ifadesinde kızını oğlunun öldürdüğünü söyledi. Alparslan Özcan ise kız kardeşini babasının tüfekle öldürdüğünü söyledi.

Baba Ramazan Özcan’ın anne Emine Özcan’ı tehdit edip, "Bir şey söylersen seni öldürürüm" dediği ileri sürüldü. Bu arada, emniyette sorgulanan Alparslan Özcan, kız kardeşini öldürdüğünü itiraf etti. Alparslan Özcan, kız kardeşinin Adana'daki erkek arkadaşının yanına gittiği ve orada kaldığı için öldürdüğünü söyledi.
Alparslan, Emine ve Ramazan Özcan emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2016, 17:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0