'Kimse 3 temmuz sürecini unutmasın'

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal: 'Oyunun 20 dakikasında taraftarlarımızca protesto edilen futbolcularım bunları hak etmiyor. Kimse 3 temmuz sürecini unutmasın' dedi.

'Kimse 3 temmuz sürecini unutmasın'
banner98
 Mücadelenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, ilk yarıda vasata bir oyun ortaya koyduklarını belirterek, "Rakibimize pozisyon vermedik. İkinci yarı da gol ile başladık. Daha sonra da pozisyonlar ürettik. Birçok pozisyon bulduk. Son dakikalarda rakibimize bir pozisyon verdik ve 1-1 berabere geldi. İkinci yarıda değerlendiremediğimiz birçok pozisyon var. Oyuncularımı tebrik ediyorum. 3 puan kazandıkları için” dedi.

"BU SENE DE ŞAMPİYON OLACAĞIZ"
Taraftarlara bir mesajı olduğunu vurgulayan Kartal, “Ben bu camianın bir insanıyım. Yıllarca bu kulüpte futbol oynadım ve hizmet ettim. Oyunun 20 dakikasında taraftarlarımızca protesto edilen futbolcularım bunları hak etmiyor. Kimse 3 temmuz sürecini unutmasın. Bu oyuncuların geçen senenin şampiyonu. Bu sene de şampiyon olacağız. Biz takım olarak birlik ve beraberlikle çalışıyoruz. Her geçen gün daha iyi oluyoruz. Bu sene şampiyon olacağız” diye konuştu.

"BU GÖREVE LAYIK OLMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM"
Kendisine başkan ve taraftarların yeterince sahip çıktığını belirten Kartal, “Başkanım Aziz Yıldırım ve yöneticilerim bana inandılar. Beni bu göreve getirdiler. Ben de bu göreve layık olmak için elimden geleni yapıyorum” dedi.
Basın mensuplarının, golden sonra futbolcuların gelip koşması ile ilgili sorusuna ise Kartal, futbolcuların kendisiyle koşmasının bir mesaj olduğunu ve bunu anlayanın anladığını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2014, 23:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0