Kılıç Lokum Cheddarlı’dan damaklara üç sayılık basket etkisi!

Seçkin lezzet anlayışına sahip konuklarını aile ortamı sunan yüzüyle karşılayan Baskqet Steakhouse & Sports Bar, imza lezzeti Kılıç Lokum Cheddarlı ile hem damakları hem de gözleri fethediyor.

Kılıç Lokum Cheddarlı’dan damaklara üç sayılık basket etkisi!
banner98
 Steakhouse & Sports Bar konseptlerini bir araya getirerek lezzet tutkunlarını sıcak bir çatı altında buluşturan Baskqet, konuklarını seçkin tatlar sunan özenli menüsü ile karşılıyor.

Dry aged yöntemi ile hazırlanan birbirinden özel lezzetlerden sporcuların beslenme düzenini destekleyen sağlıklı reçetelere uzanan zengin menüsü ile ilgi çeken mekânın, en iddialı tatlarının arasında Baskqet Kılıç Lokum Cheddarlı da yer alıyor.

Cheddar ile dana etinin eşsiz buluşması

Baskqet’in imza lezzetlerinden olan Kılıç Lokum Cheddarlı, dana bonfile ile hazırlanıyor. İki hafta boyunca dinlendirilen ve Baskqet’e özel sos eşliğinde 24 saat daha pişirilmeyi bekleyen dana bonfile, bu yöntemle yumuşak ve leziz bir form kazanıyor. Şişe geçirilerek ızgaraya sunulan ete son dokunuşun tadı ve kokusu ile cezbeden cheddar sosun yaptığı Kılıç Lokum Cheddarlı, damaklara olduğu kadar görüntüsü ile gözlere de hitap ediyor.

Baskqet Steakhouse & Sports Bar hakkında:

Steakhouse ve spor barı konseptini bir araya getirerek eşsiz bir örnek sunan Baskqet, 2017 yılından bu yana restorancılık anlayışına yeni bir soluk kazandırıyor. Şehrin tam ortasında yer alan İstinye’de, metropol hayatının getirdiği yoğun tempodan uzak bir lokasyonda konumlanan Baskqet, huzurlu, aile ortamı sunan ve samimi atmosferinde birbirinden eşsiz et çeşitleri ve salatalar sunuyor. Sağlıklı yaşamın önemine dikkat çeken Baskqet, sporcuların yanı sıra iyi yemek yemekten hoşlanan ve kalite anlayışına sahip herkese hitap ederek birçok farklı profilin beklentilerini karşılıyor. Mekanın özel içkilerin yer aldığı bir spor barı ve şık bir VIP yemek odası da bulunuyor.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2018, 09:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0