Kendi Cuma'ya Altınlar Hırsızlara Girdi!

Bursa’da, kar maskeli üç kişi, Cuma namazına giden bir esnafın dükkan camını keserle kırarak altınları çaldı.

Kendi Cuma'ya Altınlar Hırsızlara Girdi!
banner98
Bursa’da, kar maskeli üç kişi, Cuma namazına giden bir esnafın dükkan camını keserle kırarak altınları çaldı.

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Gülbahçe Mahallesi 2. Cevizli Caddesi üzerinde meydana geldi. Tamer M, sahibi olduğu Altıner Kuyumculuk isimli iş yerini kapatarak Cuma namazı için camiye gitti. Bir süre sonra dükkan önüne gelen kar maskeli üç kişi, ellerindeki keserle dükkan camını kırmaya başladı. Çevredeki esnafın bağırması üzerine kırılan camdan ellerini sokan şahıslar, avuçlarına doldurabildikleri kadar bileziği alarak ara sokaklardan kaçtı.

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik çemberi oluşturdu. Bu sırada Cuma namazından dönen iş yeri sahibi Tamer M. ise dükkanının önündeki polisleri görünce şaşkına döndü. Soyulduğunu öğrenen iş yeri sahibi, polise ifade verdi. Gazetecilerin sorusu üzerine Tamer M, Cuma namazı için camiye gittiğini ve döndüğünde bu manzara ile karşılaştığını ifade etti. Tamer M, tahminen 30 civarında bileziğinin çalınmış olabileceğini kaydetti.

Kuyumcu dükkanının karşısında bulunan bir esnaf ise 3 soyguncunun gelerek camı kırmaları üzerine bağırdıklarını ve hırsızların da kaçtığını dile getirdi.

Polis, hırsızların yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0