Kaza değil cinayetmiş!

Adana'da pompalı tüfeğini temizlerken kazayla yengesini öldürdüğünü söyleyen zanlının, yengesini yemek vermeyince çıkan tartışma sonrası vurduğu ortaya çıktı.

Kaza değil cinayetmiş!
banner98
 Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesine bağlı Ova Mahallesi 44026 Sokak'taki 7 numaralı evin 1. katında meydana gelen olayda, E.Ü. (26), sağlık ekiplerini arayarak ağabeyinin eşi Emine Ünsal'ın tüfekle vurulduğu ihbarında bulundu.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı kadını Dr. Aşkım Tüfekçi Çukurova Devlet Hastanesi'ne götürdü.
Evde bulunan Emine Ünsal'ın kayınbiraderi E.Ü. polise ilk ifadesinde, "Pompalı tüfeği temizliyordum, yengem de karşımda oturuyordu, birden elim tetiğe değdi o da karşımda olduğu için saçmalar isabet etti. Ben de hemen sağlık ekiplerine haber verdim" dediği öğrenildi. 

E.Ü. daha sonra Şakirpaşa Polis Merkezi'ne götürüldü. Bu arada Emine Ünsal tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

TÜFEĞİN TEMİZLENMEDİĞİ TESPİT EDİLDİ
Bu arada Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü'nden de ekipler eve gelerek olayın gerçekleştiği yerde inceleme başlattı. Polisler tüfekte yaptıkları incelemede ise zanlının söylediği gibi tüfeğin temizlendiğini tespit etti. Emine Ünsal hayatını kaybettiği için bu kez sorguya Cinayet Büro Amirliği ekipleri devam etti. Zanlı yapılan sorguda kısa sürede gerçeği itiraf etmek zorunda kaldı.

"YEMEK VERMEDİ, HAKARET ETTİ, VURDUM"
Zanlı E.Ü. işsiz olduğunu, bu nedenle bunalıma girdiğini, ağabeyinin evinde kaldığını, öğlen dışarıdan eve geldiğinde yengesinden yemek istediğini söyleyerek, "Yengem bana 'işe yaramayan, işsiz adama yemek yok, sen önce yemeği hak et' dedi. Ben de iş bulamadığımı söyledim, ama yengem hakaret etmeye devam edince aramızda tartışma çıktı. Ben yengemin hakaretlerini kaldıramadığım için pompalı tüfekle vurdum" dediği öğrenildi.

Bu arada polis ilk sorgunun ardından zanlıyı adli tıp birimine sağlık kontrolüne getirirken, zanlıya yengesinin öldüğünü söylemedi. Zanlı hala yengesinin yaralı olduğunu, hastanede tedavi olduğunu zannediyor. E.A. sağlık kontrolünden geçirildikten sonra tekrar emniyete götürülerek sorgusuna devam edildi.
Bu arada, Emine Ünsal hastaneye girerken "Dayan ölmeyeceksin" diyerek ağlayan kocası, eşi ölünce adeta yıkıldı.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2015, 17:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0