banner102

Karagümrük’te nefes kesen narkotik operasyonu

Fatih Karagümrük’te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda kapalı kasa kamyonetlerin arkasında giren polis ekipleri, yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirdi.

Karagümrük’te nefes kesen narkotik operasyonu
 Edinilen bilgiye göre, Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, Karagümrük bölgesinde farklı gruplarla sürekli çatışma halinde olan ve uyuşturucu ticareti yapan torbacıları belirleyerek operasyon için düğmeye bastı. Polis ekipleri dikkat çekmemek için Karagümrük’e kapalı kasa kamyonetlerin arkasında girdi. Operasyona Fatih asayiş ekiplerinin yanı sıra çok sayıda özel harekat ve narkotik şubeye bağlı polis de destek verdi. 9 ayrı adrese eş zamanlı baskın yapıldı. Aramalara narkotik köpeği ‘Polo’ katıldı.

Torbası olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarının kaldıkları evlerde yapılan aramalarda uyuşturucu ve silahların oldukça ilginç yerlere saklandığı görüldü. Satıcılar, satış için hazır hale getirdikleri uyuşturucu maddelerini güvercin kümeslerinde, banyo camlarında ayakkabı dolaplarında sakladıkları ortaya çıktı.

Yapılan aramalarda 526 gram Bonzai, 104 adet Extacy, 8,5 gram kokain, 6 gram eroin, 132 gram esrar, 3 adet ruhsatsız tabanca ve av tüfeği ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelerin poliste sabıka kayıtlarının bulunduğu belirtildi. Şüphelilerin emniyetteki sorguları sürüyor. 

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2014, 19:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0