banner101

Karacabey Belediyesi’nde ‘Ortak Akıl ve İstişare Toplantıları’ Sürüyor

Karacabey Belediyesi tarafından, ‘modern belediyecilik’ anlayışı çerçevesinde, her hafta periyodik olarak gerçekleştirilen ‘Ortak Akıl ve İstişare Toplantıları’, belediye başkan yardımcıları ve daire müdürlerinin katılım ile hız kesmeden sürüyor.

Karacabey Belediyesi’nde ‘Ortak Akıl ve İstişare Toplantıları’ Sürüyor
 Toplantıların bu haftaki bölümünde, önümüzdeki yıl için vites büyülten belediyenin gerçekleştireceği yatırım ve projeler masaya yatırıldı.

 

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçenin hak ettiği konuma ulaşması adına 2018 yılında hayata geçirilecek projelerin birbiri ardına uygulamaya konulacağını belirterek, ‘modern ve müreffeh kent’ hedefine mutlaka ulaşılacağı mesajını verdi.

 

“Planlama ve koordinasyon başarıyı da getiriyor”

 

Belediye başkan yardımcıları ve daire müdürlerinin katılımı ile gerçekleştirilen ‘Ortak Akıl ve İstişare Toplantıları’nın önemine vurgu yapan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan; belediyede modern yönetim dönemine geçildiğini ifade etti.

 

Özkan, modern belediyecilik anlayışları gereği göreve geldikleri ilk günden bu yana, planlama ve birimler arasındaki koordinasyona verdikleri önemin altını çizerek, düzenlenen bu toplantıların, başarılarının da ana kaynağını teşkil ettiğini söyledi.

 

“Tüm paydaşlarımızla ortak çalışıyoruz”

 

Her pazartesi günü gerçekleştirilen koordinasyon toplantılarında, mevcut durumun tespitine yönelik analiz çalışmaları ile hedefe yönelik planlama ve koordinasyon çalışmalarının yürütüldüğünü ifade eden Başkan Ali Özkan; “Periyodik olarak gerçekleştirdiğimiz bu toplantılar ile özlediğimiz başarıya ulaşmanın gururunu yaşıyoruz. Kentin yönetimi, sorunların çözümünde ve geleceğe yönelik yatırımların planlamasında, ortak akla ve katılımcı yönetim anlayışına büyük önem veriyoruz. Bu sayede, mevcut durumumuzu çok daha iyi analiz edip, kısa ve uzun vadeli çalışmalarımızın planlamasını da en üst düzeyde koordine edebiliyoruz. Karacabey her yönüyle gelişmeye ve büyümeye devam edecek” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2018, 16:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0