Kamyon kasasında ilginç yolculuk

İstanbul’dan Hakkari’ye atanan bir doktorun ev eşyalarıyla birlikte otomobilini de yükleyerek göndermesi görenleri şaşırttı.

Kamyon kasasında ilginç yolculuk
banner98
 İstanbul’dan Hakkari’ye özel bir nakliye şirketine ait bir kamyonun kasasına ev eşyaları ile birlikte yüklenen otomobil, yaklaşık bin 853 kilometre yolculuktan sonra Hakkari’ye ulaştı. Hakkari’ye tayini çıkan ve ismi öğrenilemeyen bir doktora ait olduğu öğrenilen kamyon kasasındaki ev eşyası ve otomobil, bugün öğle saatlerinde teslimatın yapılacağı yer olan Çevre Yolu Caddesi’ndeki adrese ulaştı. Her şeyin normal olduğu teslimat sırasında nakliye elemanlarının kamyondaki eşyaları boşaltmaya çalışması ile başladı. Tesadüfen oradan geçen vatandaşlar ne olduğunu anlamaya çalışırken, eşyaların boşaltılması sonrası kamyon kasasında bir otomobil olduğunu görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Nakliye şirketinde kamyon şoförü olarak çalışan Mustafa Çelik, yaklaşık 30 yıldır uzun yol şoförlüğü yaptığını belirterek, “İstanbul’da eşyaları yüklemeye gittik. Eşyaların sahibi ‘aracımı da götürür müsünüz’ dedi. Bizde götürebileceğimizi söyledik. 35 yıldır uzun yol şoförüyüm, İstanbul'dan 2 gün önce yola çıktık. Şu an teslimatı sorunsuz bir şekilde yapıyoruz, biraz sonra aracıda indireceğiz. Daha öncede bir doktor arkadaşın eşyalarını Şemdinli ilçesine götürmüştüm” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2014, 23:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0