banner102

İzmir'de kan donduran vahşet! Hepsini öldürmüşler...

İzmir'in Buca ilçesinde ormanlık alanda cesedi bulunan şahsın annesi, hamile eşi ve üvey kız kardeşi de evlerinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu.

İzmir'de kan donduran vahşet! Hepsini öldürmüşler...
 Edinilen bilgiye göre, saat 09.30 sıralarında, Kaynaklar Mahallesi 205/25 Sokak ormanlık alana girişte, yol kenarında bir erkek cesedi gören çoban durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine giden polis yüzünde kanlar olan cesedi incelediğinde, cesette delici ya da kesici ize rastlamadı. İlk belirlemelere göre, kimliği belirsiz şahsın dövülerek öldürüldüğü ileri sürüldü. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, gece boyunca süren yağışa rağmen cesedin kuru olması nedeniyle, şahsın başka bir yerde öldürülüp ormanlık alana girişte yol üzerine atıldığı üzerinde durduğu öğrenildi. Polis ekipleri, olay yerine yakın yerdeki güvenlik kameralarını incelemeye alırken, ormanlık alandan gelen arabaları durdurup, sorular sordu.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi. 

Ölü bulunan şahsın evinde ailesinin de cesetleri bulundu 

Bugün sabah saat 09.30 sıralarında, Kaynaklar Mahallesi ormanlık alana giriş olan 205/25 Sokak üzerinde bir erkek cesedi bulundu. Polis ekipleri yaptıkları araştırmada cesedin, başka bir yerde öldürüldükten sonra yol kenarına atıldığını tespit etti. Cesedin, Buca'da telefon satışı yapan 27 yaşındaki Hüseyin Tiryaki'ye ait olduğu belirlendi. Polis ekipleri cinayetle ilgili soruşturma başlatırken, durumun bildirilmesi üzerine Tiryaki'nin ailesine polis ulaşmaya çalıştı ancak ulaşamadı. Hüseyin Tiryaki'nin yakınları, Tiryaki'nin ailesiyle birlikte oturduğu Buca ilçesi Menderes Caddesi'ndeki evine gitti. Evin kapısını defalarca çalınması ve telefonlarla aranmalarına rağmen Tiryaki'nin ailesinin cevap vermemesi ve kapıyı açmaması üzerine, yakınları çilingir yardımıyla eve girdi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2017, 19:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0