İTSO Üyeleri Dubai'de

İTSO Başkan Yardımcısı Mustafa Kaynakçı’nın öncülüğündeki 20 kişilik İTSO heyeti, Dubai The Big 5 Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı'na katıldı.

İTSO Üyeleri Dubai'de
banner98
 İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), üyelerini yurt içi ve yurt dışındaki fuarlara götürmeye devam ediyor. Odanın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Kaynakçı ve üyeler, Ortadoğu pazarının en büyük Yapı ve İnşaat Teknolojileri Fuarı olan “The Big 5 Show Dubai 2014” fuarına gitti. Heyette İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, Gülhan Şahin ile İznik TSO Meclis Başkanı Serkan Mançolar da yer aldı.
65 ülkeden 2 bin 500 firmanın iştirak ettiği, 30 yıldır gerçekleştirilen bölgenin en büyük inşaat fuarı olan “The Big 5 Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı”nı ziyaret eden İTSO heyeti, sektörün dünyadaki son durumunu gördü. Fuar ziyaretinin yanı sıra dünyaca ünlü inşaat firmaların yaptığı liman ve büyük inşaat projelerini gezen İTSO heyeti, inşat teknolojisinin dünyada geldiği son nokta hakkında bilgi sahibi oldu.
İTSO Başkan Yardımcısı Mustafa Kaynakçı, üyelerini yurt içindeki fuarlara ücretsiz götürdüklerini belirtti. Yurt dışı fuarlar katılmak isteyen üyeleri için de toplu organizasyonlar yaparak maliyetlerini düşürdüklerini ve KOSGEB desteği çıkardıklarını belirtti. Kaynakçı, fuarların sektörlerin geldiği noktayı görmek ve yenilikleri takip etmek açısından büyük öneme sahip olduğunu vurgulayarak, “Dubai’ye yaptığımız fuar ziyaretine odamızın inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerini davet ettik. Yararlı bir iş gezisi oldu. Önümüzdeki süreçte de benzer organizasyonları devam ettireceğiz” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2014, 17:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0