İMO ÇALIŞMA GRUBU BİLECİK VE BOZÜYÜK TURUNDA

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Çalışma Grubu, temsilci ziyaretleri kapsamında Bilecik ve Bozüyük’teki üyeleri ile bir araya geldi.

İMO ÇALIŞMA GRUBU BİLECİK VE BOZÜYÜK TURUNDA
banner98
 İMO Bursa Şubesi’nin 17-18 Şubat 2018 tarihlerinde yapılacak Genel Kurulu ve Seçimleri öncesinde İMO Çalışma Grubu çalışmalarını sürdürüyor. İMO Bursa Şubesine bağlı il ve ilçedeki temsilciliklerinde üyelerle bir araya gelme hedefi ile yola çıkan İMO Çalışma Grubu Başkan Adayı Mehmet Albayrak ve ekibi, Bozüyük ve Bilecik’te meslektaşları ile buluştu.

 

Ziyarette üyelerle bir araya gelen Albayrak İMO Bursa Şubesi’nin Türkiye’nin 4. büyük şubesi olduğunu söyledi. Albayrak şunları söyledi: “Bilecik bizim güzide bir ilimiz, Osmanlı bakiyesi bir değerimizdir. Buradaki temsilciliğimiz kentin sorunları için önemli bir işlev görüyor. Arkadaşlarımız da sağ olsunlar ellerinden geldikçe faaliyet yapmaya çalışıyorlar. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde bir inşaat bölümümüz var. Burası ile diyaloglarımızı geliştirip Bilecik’te odacılık anlayışını genç kardeşlerimize aktarmamız gerekir. Sizleri, demokratik bir hak olan oy verme hakkınızı kullanmak için seçimlerimize davet ediyoruz.”

 

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2018, 11:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0