İl Müdürünün Ziyaretleri Mustafakemalpaşa da Devam Ediyor

İl Müdürümüz Erkut ÖNEŞ ve İl Müdür Yardımcımız Halil CİVELEKOĞLUMustafakemalpaşa ilçemizde, birçokhane ve kuruluş ziyareti yaptı.

İl Müdürünün Ziyaretleri Mustafakemalpaşa da Devam Ediyor
banner98

İlk ziyaretleri Bakanlığımızın hizmetlerini daha hızlı ve yerinde verilebilmek amacıyla 2017 yılı Eylül ayındafaaliyete geçen Mustafakemalpaşa Sosyal Hizmet Merkezi ve personeli oldu. Ziyarette Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nce 2018 yılı genel değerlendirmesi yapılırken, 2019 hizmetlerin daha iyi sunulabilmesi için yeni plan ve programlar üzerine konuşuldu.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının ülke genelinde uygulamaya koyduğu “Aile Sosyal Destek Programı” (ASDEP) kapsamında İl Müdürümüz Erkut ÖNEŞ, İl Müdür Yardımcımız Halil CİVELEKOĞLUve Mustafakemalpaşa Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Osman KAHRAMAN, evde bakım hizmetinden yararlanan engellilerimizi ziyaret ederek; Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt SELÇUK Hanımefendinin selamları ilettiler. Görüşmelerde Devletimizin desteğini her daim yanlarında hissettiklerini belirten aileler kendilerine sağlanan hizmetten ve bu ziyaretten memnuniyetlerini belirttiler.

Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerini, İl Müdürümüz Erkut ÖNEŞ, İl Müdür Yardımcımız ve SHM Müdürümüz ziyaretederek bir süre sohbet etti. Derneğin çalışmaları, romanlar ile ilgili yapılabilecekler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0