banner102

Huawei, IMS Dünya Forumu’nda iki ödül kazandı

Huawei, 2018 IMS Dünya Forumu’nda, En İyi 5G Gerçek Zamanlı İletişim Geliştirme Stratejisi ve En İyi IMS Çözüm ödüllerini kazandı. IMS World Forum, IMS teknolojilerine, inovasyona, gelişimine ve ekolojisine özgü tek sektörel etkinlik. Söz konusu iki ödül, Huawei’in teknolojik inovasyon, evrim stratejisi, pratik uygulama ve sektörel katkı konusundaki çözümlerinin onaylanması anlamı taşıyor.

Huawei, IMS Dünya Forumu’nda iki ödül kazandı
 Huawei IMS çözümü, geniş bantlı ve dar bantlı, sabit ve mobil tüm ağların IMS’e erişimini destekleyerek, IP tabanlı çoklu ortam hizmetleri sağlamak için taşıyıcıların entegre bir ağ oluşturmasına yardımcı oluyor. Huawei, Cloud Native konseptine dayalı olarak, esnek, güçlü, verimli ve çevik bir bulut tabanlı ağ mimarisi oluşturuyor; B2C, B2B ve B2B2C pazarları için en kapsamlı hizmet portföyünü sağlıyor ve 5G çağında çeşitli endüstri uygulamalarına dönük çevik ve akıllı bir ağ altyapısı oluşturmak için Vo5G evrimininin desteklenmesi yönünde liderliği üstleniyor.

Huawei, yenilikçi teknolojiler ile katma değer yaratıyor


Huawei Vo5G ve IMS çözümlerinin sektörde kabul görmesinden memnuniyet duyduklarını ifade eden Huawei Bulut İletişimi Ürün Hattı Başkan Yardımcısı Zhao Yue, “Uzun yıllar boyunca kendimizi, 7 milyar insandan-insana ses bağlantısını, 20 milyar insandan-insana ve insanlarla nesneler arasında gerçek zamanlı ses bağlantısına doğru gelişimi gerçeğe dönüştürmeye adadık. İş inovasyonu, teknik mimari ve gelişim stratejilerine dönük elimizden gelen çabayı göstermeye devam edeceğiz ve müşterilerimize sürekli olarak katma değer yaratacağız.” dedi.

En iyi 5G gerçek zamanlı iletişim geliştirme stratejisi


Huawei Vo5G çözümü, gerçek zamanlı ses ve görüntü iletişiminin 4G’den 5G’ye sorunsuz bir şekilde geçişini, bireysel iletişim deneyimini geliştirmeyi ve sektörel iletişim gereksinimlerini dinamik bir şekilde karşılamayı amaçlıyor. Huawei, 5G gerçek zamanlı iletişimin ticari kullanımının gerçekleşmesinde büyük katkılar sunuyor. Huawei, 5G çağında gerçek zamanlı iletişim için ağ mimarisi geliştirilmesine yönelik önerilerde bulunurken, çalışmalarına devam ediyor.

Editöre not: Huawei, 145 VoLTE ağı da dahil olmak üzere dünya çapında 380'den fazla ticari IMS ihalesi almış ve 200 milyarı aşkın aboneye HD ses ve video iletişim hizmeti götürmüştür. Huawei, dünyanın en büyük VoLTE ağını kurmak için China Mobile ile birlikte çalıştı ve P3 denemelerinde 70’ten fazla ülkeden rakiplerini geride bırakarak İsviçreli Taşıyıcı Sunrise'ın üstün kaliteli VoLTE ağlarını kurmasına yardımcı oldu.

Huawei Hakkında:


Huawei, dünyanın önde gelen global bilgi ve iletişim teknolojileri (ICT) çözüm sağlayıcılarından biridir. Yaşamı zenginleştirmek ve verimliliği artırmak amacıyla daha iyi standartlarda bir dünya düzeni hedefi bulunan Huawei, sorumluluk sahibi bir kurumsal şirket bilinciyle, iştirakleriyle işbirliği içinde yenilikçi bilgi toplumuna ve sanayiye katkı sağlıyor.

Müşteri odaklı yenilikçi yaklaşımları ve açık işbirliklerinin yanı sıra; Huawei, telekomünikasyon ağları, telefon, tablet gibi cihazlar ve bulut bilişim alanında da, uçtan uca ICT çözümleri sunan portfolyosuyla müşterilerine çözümler sunuyor. Huawei’in dünya çapındaki 180 bin çalışanı; telekom operatörleri, işletmeler ve tüketiciler için maksimum değer yaratmayı hedefliyor. Huawei’in ICT çözümleri, ürünleri ve servisleri 170’den fazla ülkede ve bölgede dünya nüfusunun üçte birinden fazlasına hizmet sunuyor. 1987 yılında kurulan Huawei, çalışanlarının sahibi olduğu özel bir şirket olarak faaliyet gösteriyor. Türkiye’de 2002 yılında faaliyetlerine başlayan Huawei 15 yıldır ülkemizin en önemli teknolojik atılımlarında ve dijital dönüşüm çabalarında katkıda bulundu.


Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2018, 10:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0