Hristiyan din adamının AK Parti sevdası

AK Parti Muğla Milletvekili aday adayları Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen gecede bir araya geldi. Gecede kısa bir konuşma yapan AK Parti Muğla Milletvekili aday adayı Pastör Engin Duran, birlik beraberlik çağrısında bulundu.

Hristiyan din adamının AK Parti sevdası
banner98
 Bodrum Ambrosia Otelin toplantı salonunda gerçekleşen gecede Muğla’dan Ak Parti Milletvekili aday adayı olan isimler kendilerini tanıttı. Geceye AK Parti İl Başkanı İhsan Küreci, AK Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, Milas İlçe Başkanı ve çok sayıda partili katıldı. Gecede kısa bir konuşma yapan Bodrum AK Parti İlçe Başkanı Demiralp, "Bu kadar coşkulu bir kalabalık, Muğla'da ve Bodrum'da artık AK Parti'nin hak ettiği yere geleceğini gösteriyor" dedi.

AK Parti İl Başkanı İhsan Küreci de Bodrum'u çok önemsediklerini belirterek, "Bu seçimlerde 400 milletvekili çıkarmak ve anayasayı değiştirecek çoğunluğu yakalamak mecburiyetimiz var. Ben bu heyecanı Bodrum'da gördüm" diye konuştu.

Küreci'nin konuşmasının ardından aday adayları tek tek kürsüye çıkarak kendilerini tanıttı.

ADAY ADAYI KİLİSE PASTÖRÜNDEN BİRLİK BERABERLİK ÇAĞRISI
Bodrum'daki uluslararası Lütuf Kilisesi'nde görevli din adamı Engin Duran, AK Parti'ye sevdalı olduğunu açıkladı. Müslümanlıktan Hristiyanlığa geçen Duran, 2002 Yılında İzmir Çeşme Lütuf Kilisesi Pastörü iken, aldığı tehditler nedeniyle 3 çocuğu ve eşi ile birlikte Bodrum'un Turgutreis Mahallesi'ne yerleşti. AK Parti hayranı olan Duran, dün geceki AK Parti gecesine katılarak kendini tanıttı. Duran AK Parti'ye gönül verdiğini ifade ederek, “Yıllar önce ilk iş denememde iflas ettim. Annemin yanına gidip iflas ettiğimi söyledim. Annem bana 'kaybettiğin para olsun asla cesaretini kaybetme' dedi. Ben böyle bir annenin evladıyım. Bugün annemden öğrendiklerimi çocuklarıma da aşılıyorum. Kızlarıma ve oğluma her zaman diyorum ki başarabilirsin. Bugün hem kendime hem de size başarabiliriz diyorum. Tüm Türkiye’ye sesleniyorum, sen büyüksün Türkiye, büyük düşün. Yıllarca insanlar asla başarılı olamayacağımızı söyledi. Başkalarının yapabileceğini ama bizim asla başaramayacağımızı aşılamaya çalıştılar. İleri sevide olan insanların hep başka milletlerden olduğu yalanını bize söylediler. Biz biriz güçlüyüz güçlü Türkiye’yiz. Bir arada beraber mutlu yarınlar için, beraber çalışan bir Türkiye’yiz. Bugün Türk'üyle, Kürt'üyle, Sünni'siyle, Hristiyan'ıyla, Musevisi ve Yezidi'siyle hangi etnik kökene ve inanca sahip olursak olalım hepimiz biriz, hepimiz bu vatanın evladıyız. 12 yıl önce çıktığımız bu yolda ilerlemeye daha da ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2015, 16:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0