banner102

Hepsiburada’dan bilgisayarlarda KDV Sürprizi

Türkiye’nin Hepsiburada’sı, “KDV’si Bizden” sloganıyla müşterilerine her ay çeşit çeşit ürünü KDV tutarı kadar indirim yaparak sunuyor. Hepsiburada müşterileri, 20 Şubat Çarşamba günü saat 17.00’den itibaren laptoplar, bilgisayar bileşenleri (ekran kartı, işlemci, ram, anakart, SSD), çevre birimleri ve daha birçok üründe KDV tutarı kadar indirimle alışveriş yapabiliyor.

Hepsiburada’dan bilgisayarlarda KDV Sürprizi

Hepsiburada’dan 20-22 Şubat tarihlerinde KDV Sürprizi

Türkiye’nin Hepsiburada’sı, bilgisayar ve bilgisayar teknolojisi ürünleri almak isteyenlere özel olarak “KDV’si Bizden” sloganıyla başlattığı fırsatlar serisiyle, müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Hepsiburada satıcılı ürünlerde geçerli olan KDV kadar indirim kampanyası, 20 Şubat Çarşamba günü 17.00’de başlayıp, 22 Şubat Cuma günü 23.59’a kadar devam edecek. Kampanyaya Asus, Dell, MSI, JBL ve Steelseries gibi beğenilen markaların taşınabilir bilgisayar, monitör, kablosuz kulaklık, mouse ürünleri ve daha birçok çeşitli teknolojik ürün dahil olacak.

Hepsiburada bilgisayar kategorisi trend verilerini açıkladı

Hepsiburada’nın trend verilerine göre bilgisayar ürünlerine en fazla talep 26-35 yaş grubundan geliyor. Bilgisayar kategorisine en çok talep gösteren iller ise İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli olarak sıralanıyor.

Kampanya kapsamına dahil olan ürünlere Hepsiburada platformu üzerinden kolaylıkla ulaşılabiliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0