Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık'a İNCE Ziyaret

İNCE MEDYA GRUP Yönetim Kurulu Başkanı Necmi İnce ve ManşetX Gazetesi muhabiri Mustafa Berber, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık'a İNCE Ziyaret
banner98

Bünyesinde Manşetx Gazetesi, Konuttrend Gazetesi, Manşetx Dergisiwww.mansetx.com, www.bursahabermerkezi.com haber siteleri ve EN Kamuoyu Araştırma Şirketi'ni bulunduran İNCE MEDYA GRUP Yönetim Kurulu Başkanı Necmi İnce, 31 Martt seçimlerinde Gürsu Belediye Başkanı seçilen  Mustafa Işık'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, Başkan Işık 'a  İNCE MEDYA GRUP'un 2019 hdefleri hakkında bilgi verdi. Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ''Necmi İnce uzun yıllardır tanıdığım, ilkeli yaşamı ile basın sektöründe kendine haklı bir yer edinmiş, müteşebbüs ruhlu bir arkadaşımızdır. 8 yıl önce kurduğu İNCE MEDYA'yı bu gün gerek Bursa, gerekse ulusal bazda tanınmış bir marka yapmıştır. Kendisine ve İNCE MEDYA ailesine başarılar dilerim'' dedi. 
Ziyaret sonrası açıklama yapan İNCE MEDYA GRUP Yönetim Kurulu Başkanı Necmi İnce ise ''Mustafa Işık başkanımız Gürsu aşığı, Gürsu için geleceğini gündüzüne katan başarılı bir belediye başkanıdır. Gürsu'ya her gelişimizde Gürsu'nun daha da güzelleştiğine, geliştiğine şahit olmak bizi mutlu ediyor. Mustafa  Işık başkanımızla birlikte Gürsu bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor'' dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2019, 13:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0